Hazamenekült Josie Bissett

Depresszió miatt választotta a mamahotel szolgáltatásait, de annyira bejött neki az együttélés, hogy tíz éve nem hajlandó elköltözni otthonról.
Depresszió miatt választotta a mamahotel szolgáltatásait, de annyira bejött neki az együttélés, hogy tíz éve nem hajlandó elköltözni otthonról.

Nem épp álomszerűen alakult Josie Bissett élete, aki egy súlyos magánéleti válság miatt fogta a gyerekeit, és áttette a székhelyét a szülői házba. Azóta eltelt tíz év, és a színésznő olyan jól érzi magát az édesanyja mellett, hogy eszében sincs önálló háztartást vezetni.

Pedig az 1990-es évek elején minden olyan meseszerűen alakult a számára. Megkapta a tehetséges, ámde roppant naiv Jane Mancini szerepét a Melrose Place című sorozatban. A nézők imádták, ráadásul kollégájával, a piszkosul jóképű Rob Estes-szel esett szerelembe. Csodásan mutattak egymás mellett, sugárzott róluk a boldogság, és tele voltak tervekkel. Családra vágytak, de Jossie el­vetélt, emiatt egy időre a sorozatot is otthagy­ta.

Később két kislá­nyuk született, ám a kapcsolatuk a színésszel zátonyra futott. 2006-ban, az akkor harminchat éves Bissett depressziósan, kiábrándultam hazaköltözött lányaival, Masonnel és Mayával az anyukájához. Megtehette, ugyanis munkái is alig voltak.

– Az ember hol is érezhetné magát a legnagyobb biztonságban lelki válsága idején, mint a szülői házban? Kemény időszakon vagyok túl, de talpra álltam és megyek előre. Nem zárkóztam el a filmezéstől sem, ha lehetőséget kapok kamera elé állok, mostanság azonban az írásban vannak sikerélményeim – vallotta be a közelmúltban Josie egy amerikai portálnak amikor arról érdeklődtek, hogy megy a sora.

Azt azonban ezúttal sem árulta el, miért jutottak el a kenyértörésig a férjével, bár a pletykák szerint, Rob nők közötti népszerűsége nagy szerepet játszott a válásban.