Celeb

Hazaköltözött a Barátok közt sztárja

kbv

Létrehozva: 2016.09.10.

<p>Fél éve nagy döntést hozott Seprenyi Laci: visszaköltözött a családjához Szolnokra. </p>

A Barátok közt Bartha Krisztiánjának ugyanis amikor év elején eltűnt a karaktere a napi sorozatból, anyagi bevételei megcsappantak. A színész mára visszatért a sorozatba, és leszerződött a Turay Ida Színházhoz. Szülei szomorúak is, hogy hamarosan elhagyja a mamahotelt.

– Jelenleg kétlaki vagyok, Szolnokon élek, de Budapesten dolgozom. Nagyon jó volt hazaköltözni, hiszen amíg a Barátok köztben forgattam, alig volt idő a szüleimre és a barátaimra. Amikor viszont kikerültem egy rövid időre a sorozatból, nem volt annyi munkám, hogy fent tudjak tartani a fővárosban egy lakást, de már vágyom egy Pest központú életre – kezdte a színész, aki hétvégén a Turay színház Tündértalálkozó nevű rendezvényén gitár- és énektudásával is elvarázsolhatja a nézőket.

– Gyerekkorom óta az életem része a színjátszás és a zenélés, több zenekarban is gitároztam, énekelni pedig a színművészeti miatt tanultam meg. Hétvégén  tündérkirályfi leszek gitárral. A Tündérkertben, a mesepalotában, a koboldműhelyben számtalan kobolddal és manóval találkozhatnak  – mondta Laci, aki este koncertet ad a „tündérfelnőtteknek“.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után