Havi kétmillióért bérel házat Budapesten Bruce Willis

Már elkezdtek átalakítani egy budai luxusházat, hogy teljesen megfeleljen Bruce Willisnek. A világ egyik legismertebb akcióhőse hamarosan hazánkba érkezik, és jelentős összeget költ itteni szállására.
Már elkezdtek átalakítani egy budai luxusházat, hogy teljesen megfeleljen Bruce Willisnek. A világ egyik legismertebb akcióhőse hamarosan hazánkba érkezik, és jelentős összeget költ itteni szállására.


A Bors ottjártakor éppen a zongorát és a dohányzóasztalt vitték ki a munkások abból a hófehér, háromszintes luxusházból, ami hamarosan Bruce Willis ideiglenes otthona lesz arra az időre, amíg a hollywoodi filmsztár Magyarországon forgatja a Die Hard ötödik részét. – Nem mondhatok semmit – válaszolta a Bors kérdésére a tulajdonos, miközben a munkásokat irányította. A szomszédban lakó norvég házaspár lapunktól tudta meg, ki lesz a szomszéduk. – Bruce Willis ideköltözik? – kérdezett vissza hitetlenkedve a férj. – Ha találkoznak vele, mondják meg neki, hogy meghívjuk egy pohár borra – mosolygott. A másik szomszédban az idős hölgy már nem volt ilyen lelkes. – Tudom ki ő, de nem érdekel különösebben, hogy a szomszédom lesz – mondta, de valószínűleg ő ott az egyetlen, akit nem érint meg a sztár érkezése. – A felső tízezer középszintjén lévő emberek laknak itt, nagyon igényes a környék, a legdrágább ház elérheti a 300 millió forintos összeget. A kiválasztott ingatlan nagyon elegáns, szép és óriási méretű, körülbelül 250 négyzetméteres parkoló rendszer van alatta. Az épület belülről a felső luxuskategóriát üti meg, háromszintes, gyönyörű panorámával a budai várnegyedre – mondta lapunknak a környéket jól ismerő ingatlanszakértő. – A ház 4000–4500 dolláros havi áron volt hirdetve, de ebben az esetben akár 8–10 ezer dollárt is elkérhetnek érte. Egyrészt minden bizonnyal át kell alakítani majd a házat, teljesíteni bizonyos speciális igényeket, valamint ha rövid határidőről van szó, akkor jóval magasabb a havidíj is – tette hozzá a szakember. Ez azt jelenti, hogy havonta körülbelül 2 millió 200 ezer forintot csengethet ki Bruce Willis a luxusházért, ahová hamarosan megérkezik.

B. M.