Hatalmas siker Jaksity Kata szexi fotója

Óriási sikert aratott ismerősei körében Jaksity Kata szexi fotója. A képet a műsorvezető nemrég töltötte fel a Facebook-oldalára.
Óriási sikert aratott ismerősei körében Jaksity Kata szexi fotója. A képet a műsorvezető nemrég töltötte fel a Facebook-oldalára.

Többtucatnyian gratuláltak Jaksity Katának ahhoz a képéhez, amelyen egy széken ül szexis pózban.

– Engem is meglepett, hogy így elnyerte az ismerőseim tetszését a fotó. Általában csak a gyerekeimről feltett képek váltanak ki ekkora sikert. A kép egyébként néhány éve készült, egy azóta már megszűnt magazinba. Azt akartuk ábrázolni, hogy anélkül is születhet izgalmas fotó, hogy a nő mindent megmutat magából – mondta lapunknak Jaksity Kata tévés műsorvezető, jószolgálati nagykövet, akinek pályája modellként indult.

– Nagyon fontos része volt az életemnek a modellkedés, mert olyan rutint adott, hogy később nem okozott számomra problémát megjelenni a kamera előtt. Náray Tamás tanítványa voltam, ő elképesztően jól tanított minket arra, hogyan kell nőnek lenni. Mostanában is van nagy ritkán egy-egy felkérésem, egykettőre igent is mondanék, de már nem vonz ez a világ. Amire igazán büszke vagyok, hogy a modelliskolám révén felfedeztem egy nehezebb körülmények közül érkező lányt, aki nekem köszönhetően most már Hongkongban él, divatbemutatókat rendez, és a saját cipőkollekcióját tervezi, az öccsét pedig arra inspirálta, hogy ne kallódjon el – mondta Jaksity Kata, aki már leginkább műsorvezetői és jótékonysági munkájára helyezi a hangsúlyt.

A lány példája adta az ötletet, hogy Kata a hátrányos helyzetű nők, gyerekek és fogyatékkal élők megsegítésére kidolgozzon egy programot, amellyel megnyert egy pályázatot.

– Borzasztóan örültem, amikor megtudtam a hírt. Nagyon fontos számomra ez a munka, ebben tudok igazán kiteljesedni – tette hozzá Kata.