Hát ilyet: újra eladó Rékasiék villája

Most beköltözhet az egykori álompár irigyelt, felkapott Pest környéki településen épült hatalmas villájába, már ha van 83 millió forintja.
Most beköltözhet az egykori álompár irigyelt, felkapott Pest környéki településen épült hatalmas villájába, már ha van 83 millió forintja.

A Détár–Rékasi színész házaspár újra piacra dobta volt közös otthonukat. Bár már két éve is annak, hogy kimondták a válást, Détár Enikő és Rékasi Károly nem inthet búcsút egymásnak véglegesen. Közös gyerekeiken túl ugyanis összeköti őket a közös vagyon is: a 285 négyzetméteres családi ház, ami egykor az otthonuk volt. A háromszintes villához két kocsibeállós garázs is tartozik, még mindig 83 millió forintért árulják, ám úgy tűnik, ezért a pénzért nagyon nehéz eladni.

Pedig a pénzre most igen nagy szükség lenne. Azzal ugyanis, hogy Rékasi nyáron motorbalesetet szenvedett, és ezen a héten kedden újra meg kellett műteni, megint hosszú időre kiesik a munkából. A Barátok köztben megoldható a távolléte, de a József Attila Színházban le kellett mondani az előadásait.

Ez azért is nagy probléma, mert információink szerint a színész nem kap állandó fizetést, pénz csak akkor jár, ha játszik, előadásonként fizetik. Sőt Rékasi új párja, Pikali Gerda sincs jobb helyzetben: két közös darabjuk is futott, amit nyilván nem tud ő sem a párja nélkül előadni.

Gerda és Károly ráadásul albérletben él, ami szintén súlyos tízezrekkel terheli meg a családi kasszát, plusz a színésznő két gyermeke is egy hónapból két hetet velük él. Úgy tudjuk, ennek ellenére a ház árából nemigen akarnak engedni a színészek.