Harsányi Levente: Várom Tatár Csilla poénjait

Tatár Csilláról úgy pattannak le Harsányi Levente poénjai, mint sörétek a páncélautóról. A Dal két műsorvezetője között nincs még igazi összhang, de Harsányi türelmesen várja, hogy partnere végre beszóljon neki.
Tatár Csilláról úgy pattannak le Harsányi Levente poénjai, mint sörétek a páncélautóról. A Dal két műsorvezetője között nincs még igazi összhang, de Harsányi türelmesen várja, hogy partnere végre beszóljon neki.

Csipkelődő poénok, zavarba ejtő beszólások, szellemes rögtönzések – Harsányi Levente évek óta előszeretettel próbálja így élvezhetővé tenni amúgy meglehetősen unalmas feladatát, feldobni a langyos, unalomba fúló műsorokat. Stílusa és ötletei persze csak akkor működnek, ha partnere bírja vele a tempót, vagy legalább veszi a poénjait. Tatár Csilla és Levente már második éve dolgozik együtt, ők A Dal műsorvezetői, de máig nem sikerült összecsiszolódniuk.

– Csillával folyamatosan hangolódunk egymásra, de a poénjaim sajnos nem mindig úgy sülnek el, ahogy azt elképzelem. Ezekért utólag is elnézést kérek, de soha nem vezérelt bántó szándék, csupán szórakoztatni szeretnék – magyarázta Harsányi, aki már több alkalommal is csalt fancsali grimaszt kolléganője arcára. A Dal első elődöntőjében például egy, a stúdióban elhelyezett üres babakocsi mellett, élő adásban nyugtatgatta Csillát, hogy ne aggódjon két hónapos kisfia, Milán miatt.

– A babakocsi ötlete nem az enyém, hanem a stábé volt, csak nekem jutott a megtiszteltetés, hogy a poént kivitelezzem. Viccesnek gondoltam, hogy beszélek a babához, ám viszonylag gyorsan tudatosult bennem, hogy Csilla nem úgy értékelte a poént, mint vártam – sóhajtott. – A legutóbbi cipőlopás pedig a Parno Graszt produkciója alatt nem az én művem, bár az igaz, hogy mindenhol megvannak az embereim – nevetett fel a műsorvezető, aki alig várja, hogy feldobott labdáit végre lecsapja szőke kolléganője.

– Frenreisz Karcsi talált meg eddig a műsorban, ő ráérzett a humoromra. Nagyon várom már, hogy Csilla végre visszaadja a csípős megjegyzéseket, és egy újabb poénnal lereagálhassam azokat. Csilla nagyon emberien kezeli a csipkelődéseimet, de abszolút nem bánnám, ha én is kapnám az ívet – üzente.

© Screenshot

Megkérdeztük hát Tatár Csillát, tervezi-e, hogy meglepi Leventét egy csattanóval, vagy legalább elneveti magát valamelyik viccén.

– Nem érzem, hogy csipkelődne, ezért nincs is mit lereagálnom. Úgy érzem, nagyszerű harmóniában dolgozunk együtt Levivel – felelte Tatár Csilla.