Celeb

Három éves krízis: Síró kisfia kikészítette Sebestyén Balázst

K. Sz.

Létrehozva: 2018.06.18.

<p>Válságnak élte meg apasága első éveit a műsorvezető.</p>

Hazánk legnépszerűbb férfi sztárjai meséltek édesap­jukról, gyermekeikről és az apasághoz fűződő viszonyukról az UNICEF apák napi rendezvényén. Többek között Sebestyén Balázs is, akinek korán elváltak a szülei, így édesanyja új férje nevelte. 

– Az igazi apukámat nem na­gyon tudom miben utánozni, mert nem foglalkozott velünk, így nagyon erős apakép ott nem alakult ki. Nyilván ezt most ő már bánja, azt gondolom, idős korban jött rá arra, hogy ezzel sokat bukott. Érdekes, mert ha kapsz egy olyan apát, aki kevesebbet foglalkozik veled, akkor lehet, szülőként te úgy próbálsz kompenzálni, hogy minél jobban ott legyél a gyerek életében. Kiváló nevelőapám volt, rengeteget ta­nultam tőle – mesélte Balázs, aki ösztönös apukának tartja magát, ám első gyermeke, Benett születése után évekig kétségbeesett volt. 

– Amikor megszületett, akkor az a két-három év masszív krízis volt. A babaszoba tervezgetéséből, a szín kiválasztásából és az ágyválogatásból belecsöppensz egy olyan őrületbe, amire nem lehet felkészülni és megtanulni sem, csak sodródsz. Beni az első három évben nem csinált mást, csak masszívan sírt. Megjártuk a kórházat, majd vissza, majd me­gint kórházba és megint haza. Nagyon durva volt – idézte fel a kispapaélet viszontagságait. – Volt olyan pont az életemben, amikor álltam az ablakban Benivel a nagymamám házában, és teljesen kilátástalannak éreztem a helyzetemet – tette hozzá Balázs, aki második gyermeke, Noel születését már sokkal könnyedebben viselte.  

Oláh Gergőék öten alszanak együtt

Az énekest három gyermeke és várandós felesége is elkísérte az apák napi rendezvényre, ahol a mindig visszafogott Gergő a keményebb oldaláról is mesélt a jelenlevőknek. 

– Próbálok a jó fej és mindenre kapható apuka lenni, lemegyek gyerekbe, de közben tekintélyesnek is kell lennem, és odacsapni az asztalra. Nem szerettük volna, hogy velünk aludjanak a gyerekek, de ez nem jött össze, mert a két kicsi mellett, most az éppen dackorszakát élő nyolcéves nagylányom is szeretne ott aludni velünk. 

Apja halála miatt maradt itthon Majka

Számos megható családi emléket osztott meg a jelenlevőkkel Majka is, akinek két fiú, Ma­rián és Olivér édesapjaként szintén meghatározó volt, hogy mit kapott a saját szüleitől.

A rapper édesanyja két héttel ezelőtt hunyt el, hosszan tartó, súlyos betegség után, de a gyászoló sztár a beszélgetésen róla is megosztott egy emléket. 

– Annak idején csináltam egy csomó marhaságot, de mindig tudtam, hogy hol a határ. Ez annak volt köszönhető, hogy anyám volt a szigorú, néha igen vaskosan vitte végbe az akaratát. Sokszor kellett rávilágítania, hogy nem a helyes utat választottam – mesélte a kétgyerekes zenész, aki igen korán elvesztette az édesapját. 

– Nagyon jóban voltunk, a fater rendkívül laza, jópofa fickó volt. Rendes ember, ezért én túlságosan is szerettem. Volt egy nagyon fiatal felesége – hamar elváltak anyával –, akitől nem született gyereke. Negyvenöt éves volt, amikor infarktust kapott és elment, mert az egész világnak és főleg a környezetének a problémáit magára vette. Utólag azt mondom, nagyon jó, hogy ilyen volt, fel tudtam rá nézni, ahogy viselkedett velem meg a bátyámmal, de lehetett volna egy picit önzőbb az életben, és akkor nem kellett volna ilyen korán elköszönni tőle. Azzal, hogy elment, egyúttal elrendezte nekem is az egész életemet, mert már megvolt a jegyem egy gyerekkori ismerősömhöz Kanadába, ahol most nagy valószínűséggel favágó lennék, de végül itt maradtam.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156540_auto_resized.jpg
origo.hu

Meglepő titkot árul el a házasságáról Vilmos herceg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27363_resized.jpg?avcount=1713898510
origo.hu

Az amerikaiak szerint így lesz vége a háborúnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154911_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szülinapos: hatéves lett Lajos herceg. Tündéri, mivel készült neki Katalin hercegné – Galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154390_auto_resized.jpg
ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153686_auto_resized.jpg
vg.hu

Videó: kétszer is landolt Magyarországon a világ legnagyobb repülőgépe – rejtélyes katonai szállítmányt hozhatott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27360_resized.jpg?avcount=1713898510
origo.hu

Hatalmas veszélybe kerültek Ördög Nóráék

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153882_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Galajfű, a pajzsmirigy doktora: ezért érdemes a teáját fogyasztani

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713898510
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713898510
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156790_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
SZERELEM

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja