Hajdú Péter a válásról: A munkába temetkezem

A tévés úgy érzi, mindig őszinte volt. Ennek ellenére - vagy pont ezért - remegő gyomorral keres rá a nevére reggelente.
A tévés úgy érzi, mindig őszinte volt. Ennek ellenére - vagy pont ezért - remegő gyomorral keres rá a nevére reggelente.

"Tulajdonképpen jól vagyok, de inkább mondjuk úgy, hogy a munkába temetkezem" - összegzi az elmúlt, nem épp gondtalan időszakot Hajdú Péter a Ripostnak. Hozzáteszi: a külvilág fele őszinte és nyitott, azonban a gyerekeknek igyekszik a lehető legkevesebbet mondani. "Azt mindenki láthatja, hogy minden megszólalásomban vagy posztomban ügyelek rá, hogy ne sértsem meg az édesanyjukat. Azt sem szeretném, ha Noncsi és Dávid az újságokból vagy az internetről kapnának híreket rólunk, pláne saját magukról. Nekik most annyi információjuk van, amit az édesanyjuktól tudnak, mert én csak annyit beszéltem erről velük, amennyit feltétlenül kellett."

Hajdú úgy érzi, ami a válásuk körül zajlik, már neki is sok © Bors

Azt nem tudjuk, a testvérek mivel találkoznak az interneten, az azonban bizonyos, édesapjuk reggelente rákeres a saját nevére - és aggódik, mit talál: "Azt nem lehet rám mondani, hogy az elmúlt tizennyolc évben titkokat halmoztam volna fel a magán­életemmel kapcsolatban. Mindig őszintén elmondtam, ha kapcsolatom volt, legyen szó Bálint Antóniáról, Ábel Anitáról vagy Sarka Katáról. Ez­után sem fogok titkolózni, de ami most zajlik, az már néha nekem is sok. Reggelente remegő gyomorral ütöm be a nevem a keresőbe, mert mindennap új és még újabb rólam szóló hírrel kell szembetalálnom magam."