Ha Hujbernek börtönbe kell mennie, Schobert Norbi kihozza onnan

Miután Hujber Feri otthonában kisebb mennyiségben marihuánát találtak, kábítószer birtoklás vétsége miatt kapott büntetést. Százötvenezer forint – ennyi pénzbírságot kapott, plusz meg kell fizetnie a bűnügyi költségeket, 172 ezer forintot. Mindezt a színész saját maga hozta nyilvánosságra, de határozottan kijelentette azt is, nem fizet!

Elvi háború lett Hujber drogügyéből. A színész kijelentette, nem fizeti ki a büntetést, füvezni fog, mert szerinte az alkohol is károsabb.

© Vadnai Szabolcs

Schobert Norbi több alkalommal is hozzászólt Hujber posztjaihoz, nem ért egyet a színésszel, aki a fűhasználat mellett köteleződött el. – Mi a f.sznak kábszerezel? Mindened megvan, ami szép – írta a fitneszguru.

– Ferikém! Nem arról szól, hogy mi a káros, meg mi az igaz­ság. A törvény. Ennyi. Dobd be a lét, mert leültetnek és nem kéne – írta következőleg a Facebookon.

– Ha úgy alakulna, hogy börtönbe kell mennie, megyek, kifizetem a büntetést és kihozom onnan – mondta Schobert a Blikknek.

© Fejér Bálint

– Feri alapvetően egy jó ember és egy elképesztően remek színész, nagyra becsülöm és az alkoholizmussal szembeni érveivel egyet is értek, de ezt a szabadságharcot nem neki kellene megvívnia, már csak a családja miatt sem. Ferinek fizetnie kellene, hiszen a törvény az törvény, de börtönbe nem kerülhet. Azért írtam neki az üzeneteket, hogy jobb belátásra bírjam, fizessen és akkor minden rendben lesz – nyilatkozta Schobert, aki szerint a fű hatóanyaga már rövid távon is problémákat okoz.