„Ha ennél többre nem futja, ne ossza az észt Bochkor!”

Komoly indulatokat váltott ki a Bors pénteki cikke, amelyben arról számoltunk be, hogy Bochkor Gábor csütörtök reggel azt találta mondani a Music FM hullámhosszán, hogy az egykori James Bond, Pierce Brosnan felesége már túl kövér ahhoz, hogy csinos legyen.
Komoly indulatokat váltott ki a Bors pénteki cikke, amelyben arról számoltunk be, hogy Bochkor Gábor csütörtök reggel azt találta mondani a Music FM hullámhosszán, hogy az egykori James Bond, Pierce Brosnan felesége már túl kövér ahhoz, hogy csinos legyen.

Bochkor szerint kínos lehet megjelenni a hölggyel (aki egyébként 22 éve a színész felesége), és aki ilyen szinten megváltozik egy kapcsolatban, az nyilván lesz*rja a szerelmét. A rádióhallgatók és a Bors olvasói két táborra szakadtak. Némelyek felháborodottan minősítik a műsorvezető sarkos véleményét, mások lángpallossal védelmezik a duci nőket, de azok sem hallgatnak, akik szerint Bochkor jogosan savazta őket. Összegyűjtöttük a parázs vita legjellemzőbb kommentjeit.

Nem ért vele egyet:

M. M. K. Szerintem ha valaki „máról holnapra” hízik harminc kilót, az nem jókedvében vagy lustaságból szedi fel, pont ahogy a rengeteg fogyás is. Annak oka van. Amúgy sem bírtam Bochkort, nem most fogom elkezdeni. Ez a kijelentés nagyon korlátozott látásmód, ha meg ennél többre nem futja, akkor ne ossza az észt! Bocskor Gábor! Aki szereti a párját, az azért volt vele fiatalon, mert valami nagyon szépet, vonzót látott benne. Annak mindegy, hogy sovány vagy kövér. Együtt öregszenek, mindenkinek van hibája, kinek ez, kinek az.
M. F. Szerintem meg már békén kéne hagyni a teltkarcsúakat! Az meg legyen a színész problémája, hogy kit szeret!
Gy. É. A kövér ember nem biztos, hogy igénytelen és magára nem adó személy. Amúgy meg, hogy ki számít kövérnek? Aki nem 45–50 kiló, az már kövér? Tudomásul kell venni, hogy nem vagyunk egyformák, sok minden befolyásolja azokat a pluszkilókat! Majd tíz év múlva térjen vissza erre a témára egy tükör kíséretében.
N. A. Ha valaki szerencsés alkat, akkor fikázza a kövéreket. Ha valaki hízékony alkat, vagy betegség miatt kövér, az nem tud tenni ellene. Pontosan úgy, mintha azt mondanánk, hogy ocsmányak a kopaszodó férfiak, miért nem tesznek ellene valamit? Elmennének hajbeültetésre? De miért nem? Járjon velük az, akinek tetszenek! De a többiek ne pocskondiázzák, hogy de ronda kopasz! Pont így van a molettséggel is.

© Fotó: Shutterstock

Egyetért vele:

B. L. Abban igaza van, hogy egy nőnek, férfinak igenis adnia kell magára ötvenen túl is! Nem más, hanem maga miatt!
K. A. Nem ment messzire, mert ez a valóság, és hagyjuk már a betegséget meg satöbbi, egyszerűen a női nem mindig is önző volt, ennyi.
K. V. Pedig most Bochkornak igaza volt. Ha pár kilót felszed valaki, nem gond, szereti úgy is a párja, de ez a nő (Brosnan felesége) gusztustalanul elhízott. Mindennek van határa. Ez a nő egy önző valaki, aki csak a saját élvezeteire gondol, és ha tényleg ennyire hagyja hogy elhízzon, akkor valóban le sem tojja, hogy a párjának ez hogy esik.
H. S. Pár férfitársamtól azért megkérdezném, a felesége elhízása után......így is elvennéd-e? Lenne pár meglepő válasz!
H. J. Mivel nem kedvelem különösebben Bochkort, most fájó szívvel kell egyetértenem vele. Mádai Viviennek sem ártana, ha értené is, amit mondtak. Nem arról van szó, hogy modellalkatnak kell lennie, hanem a korábbi énjéhez hasonlítson azért mindenki.

Kapcsolódó véleménycikkünket ide kattintva olvashatja!

© Fotó: Shutterstock