Celeb

Gyújtogatással vádolták meg Kiss Ramónát

T. G.

Létrehozva: 2014.05.19.

A Barátok közt Szentmihályi Zsófiját tizenkét éve naponta láthatjuk a képernyőn. Szó szerint a nézők szeme előtt nőtt fel. Sorozatunkból kiderül, a 29 esztendős szépség és karakterének temperamentuma nagyon hasonló.

Kiss Ramóna édesanyja 17, édesapja pedig 19 éves volt, amikor megtudták, hogy szerelmüknek gyümölcse fogant. A nagyszülők, észérvekre hivatkozva először túl korainak gondolták a gyermekáldást, de Rami anyukája tűzön-vízen át ragaszkodott magzatához. – Óriási szerelem volt a szüleimé, és szerintem a mai napig az.

Igaz, hogy a házasság előtt fogantam, de mielőtt megtudták volna, hogy érkezem, az apukám már megkérte anyukám kezét – mesélte a Barátok közt szereplője, aki életének első éveit egy idős néni házának egyik szobájában töltötte albérletben. A szülők a korukból adódóan fiatalos lendülettel nevelték a szőke kislányt, akinek akaratos jelleme már nagyon korán megmutatkozott.

– Másfél éves lehettem, amikor a dohányzóasztalt borító terítőt tányérostól együtt a földre rántottam. Apukám ötször tette vissza, miközben ötször elmondta, hogy nem szabad. Aztán hatodjára rávágott a kezemre. Ám ez engem nem érdekelt, újra és újra lerántottam, pedig már vörös volt a kezem és potyogtak a könnyeim – elevenítette fel az első róla szóló családi legendát a színésznő. Az évek múlásával pedig egyre több maradandó sztorit kreált maga körül a huncut mosolyú kislány.

– Kijelentettem, hogy hiába szeretnék, nem megyek óvodába, mert az hülyeség. Hátravetettem magam a járdán és üvöltve hisztiztem. Aztán az oviban beültem egy sarokba, és egy hétig nem játszottam, nem ettem és nem aludtam. Szabályosan sztrájkoltam. Már far-kaséhes voltam, így az egyik ebédnél sértődötten odaszóltam az óvónőnek: „talán nekem is kellene enni adni”.

Ramóna akaratos természetével nincs egyedül a családban. A veszprémi Kiss família igazi különlegességgel szolgálhat egy számmisztikus számára, mert Ramóna és húga egyaránt december 2-án született, akárcsak az édesapa húga.  – Mind a hárman egyformán temperamentumosak vagyunk, és apukám folyamatosan harcban áll velünk. Másfél éves korom óta küzd velem, hogy háttérbe szorítsa az önfejűségem, de hiába – mondta nevetve a sorozat Szentmihályi Zsófija, aki nagyon jó kapcsolatot ápol Veszprémben élő családjával.

– Tényleg olyanok vagyunk, mint egy olasz család: apu, a húgom és én folyamatosan beszélünk, anyu pedig türelmesen hallgat minket, aztán amikor már nem bír velünk, akkor jelentőségteljesen megszólal, és ilyenkor mindhárman tudjuk, hol a helyünk. Ám a fegyelmezés, fejmosás valahogy mindig apura maradt, akkor is ő ment be az iskolába, amikor a tanárok szerint fel akartam gyújtani.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142207_auto_resized.jpg
origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27196_resized.jpg?avcount=1713484211
origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133120_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

5:2 diéta – lerobbantja rólad a zsírt az időszakos böjt népszerű formája

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136775_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141331_auto_resized.png
hirtv.hu

Bayer Zsolt: Ide hallgass, te Magyar Péter!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27195_resized.jpg?avcount=1713484211
origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713484211
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713484211
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142646_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qXB74QkEJUfIrZYmEunDDCwjt0HPbchZ8rxyUSMjGEk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RhMjcwNGYyY2VmMDQ0ZDliZWQ1YTQ1NDE0ODIwYWE0.jpg
MONOKLI

„Hiába kiabáltam segítségért" – brutálisan összeverték a magyar énekest, sokkoló fotók