Celeb

Győzikéék hagyják elhízni Virágot

Bors

Létrehozva: 2013.04.25.

Közel egy mázsát dobtak le összesen a Gáspár család tagjai. Ebben csak Virágnak nincs része, ő egyre hízik. Apja szerint korai számára a diéta, míg a szakember állítja: most rontják el a táplálkozását. De hiába az orvos figyelmeztetése, Győzike szerint kisebbik lánya ráér majd leadni a pluszkilókat idősebb korában.

Alaposan átalakult a Gáspár család, amióta nincsenek képernyőn. Győzike, Bea asszony és Evelyn összesen száz kilóval lett könnyebb, a család feketebáránykája, Virág azonban e tekintetben is kilóg a sorból, egyelőre mellőzi a diétát, és ez meg is látszik rajta. Szülei azonban nem aggódnak a jelentős túlsúllyal küszködő kislányért.

– Ő még gyerek, nem lehet fogyasztani, sportoltatni. Ráér még – kelt ki magából Győzike, aki kérés nélkül reagált annak az olvasónknak a levelére is, aki állította: Evelyn sem példás akaraterejének köszönheti fogyását, hisz a napokban is rendelt abból a fogyasztótablettából, amellyel formában tartja magát.

– Azt üzenem az olvasónak, hogy foglalkozzon az anyukájával, apukájával! – dühöngött a showman.

A dietetikus nem ért egyet Győzikével. Takács Hajnalka azt mondja: a világon minden hetedik gyermek elhízott, Virág egy közülük.

– A gyerekkori elhízással alapozzuk meg azokat a zsírsejteket, amelyek később megduzzadnak és kövér felnőtté válhatunk tőlük – mondta a Borsnak a szakember. – Az elhízás ­rá­adásul növeli a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát, a gyermek kevésbé tud koncentrálni az órákon, rosszabb teljesítményt nyújt.

A kutatások alapján egyértelmű: a szülő szerepe a döntő. Azaz a gyermekek úgy táplálkoznak, ahogyan otthon megszokták. A cukros üdítőket sem mindig ők kérik, hanem a szüleik viszik haza nekik. Ha pedig rendre gyorsétteremben eszik a család, a gyermeknek később sem lesz igénye arra, hogy otthonról vigyen magával egészséges alapanyagokból készült szendvicset – magyarázta Takács Hajnalka.

Győzike három éve döntötte el, megváltoztatja az életét. Karrierje csúcsán közel másfél mázsát nyomott, a Győzike-show forgatásai alatt többször azért kellett szünetet tartaniuk, hogy a levegőért kapkodó főhős összeszedje magát. A tudatos étkezés mellett két úgynevezett fogyitabletta is bevált nála, igaz, ezeket később betiltották, mert állítólag valaki meghalt tőlük.

A konditermekben is ottho­nosan mozgó Győző mindent összevetve hatvannégy kilótól szabadult meg, míg a példáját két éve követő Evelyn már több, mint huszonhárom kiló mínusznál jár, az egészségesebb kosztot főző Bea asszony pedig szintén több mint tíz kilóval lett könnyebb az elmúlt években.

Virágnak azonban nincs oka az elkeseredésre, az ő korában Evelyn sem volt nádszál alkat, mára azonban karcsú szépséggé érett, valószínûleg Virág esetében is így lesz. 

Ölt a fogyasztótabletta

Illegális fogyasztótablettáktól halt meg egy brit orvostanhallgató. A huszonhárom éves Sarah Houston az internetről rendelte a pirulákat, holttestét egyik barátnője találta meg. A tabletták egy dinitrofenol nevű anyagot tartalmaztak, szedésük ugyan nem illegális, de táplálékkiegészítőként nem lehetne forgalmazni. Elsősorban testépítők használják fogyás céljából, és már egész kis mennyiségben is halált okozhat.
 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27210_resized.jpg?avcount=1713537311
origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132642_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Olcsó, használt műszaki cikket keresel? A Media Markt polcain is találsz majd ilyet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142412_auto_resized.jpg
hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143206_auto_resized.jpg
ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144000_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Dárdai Pál vajon mit szól? Óriási siker a Hertha idénye

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27217_resized.jpg?avcount=1713537311
origo.hu

Veszélybe került Marics Peti karrierje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17109512_auto_resized.jpg
lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713537311
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713537311
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143524_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fülig érő vigyorral közölte a boldog örömhírt Schobert Lara: összejött

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Vége

Ennyi volt, lekerül a képernyőről a TV2 sikerműsora