Gyökér fogyasztja Gombos Edinát

Eltűntek a felesleges zsírpárnák Gombos Edináról. A kisgyermekes anyuka teste néhány hét alatt alakult át, ám ő még elégedetlen az eredménnyel.
Eltűntek a felesleges zsírpárnák Gombos Edináról. A kisgyermekes anyuka teste néhány hét alatt alakult át, ám ő még elégedetlen az eredménnyel.
Gombos Edina másfél hónapja szedi az édesgyökér-kivonatot és ennek köszönhetően közel tíz kilótól szabadult meg. A FEM3 műsorvezetőnőjének alakját egy wellness-szálloda vendégei is megcsodálhatták a múlt hétvégén, amikor a csinos anyuka férjével és kislányával pancsolt a medencében. A fürdőruhás képeken látszik, hogy Edina combja és dereka is vékonyabb lett. Ám a kismama nem százszázalékosan elégedett.

– Jó lenne még négy kilótól megszabadulnom. Most már ugyan a versenysúlyomnál tartok, de azért szeretnék 54 kiló lenni, hogyha elengedem magam, és visszahízom 2-3 kilót, akkor se legyen baj – mondta mosolyogva Gombos Edina, aki vágyakozva emlékszik vissza életének arra a nyolc évvel ezelőtti időszakára, amikor mindössze 48 kilót mutatott alatta a mérleg. Akkor még arra is vállalkozott, hogy egy férfimagazin fehérneműs képeket készítsen róla. Azóta is kapott már hasonló felkérést a Boszorkánykonyha háziasszonya, ám biztosan ki meri jelenteni, hogy hiányos öltözetben soha többé nem láthatjuk. Még egy többmilliós ajánlatra is határozott nemet mondana.

– Édesanya vagyok. Tőlem már idegen, hogy azt hangsúlyozzam, mennyire szexi vagyok, és azt hiszem, a férjem sem örülne, ha erotikus fotók készülnének rólam. A latin férfiak hiába forróvérűek, családon belül konzervatívok. Alberto mind a mai napig rácsodálkozik, ha a tévében azt látja, hogy egy nő leveszi a melltartóját. Nem mondom, hogy nem tetszik neki, de nem érti, hogy mi vezérli ezeket a lányokat – mesélte a szőke televíziós.

T. G.