Gyesre megy Peller Anna férje

Peller Anna helyett férje, Miklós marad otthon kétéves kislányukkal, mivel a színésznő a munkája miatt nem tud folyamatosan velük lenni. 
Peller Anna helyett férje, Miklós marad otthon kétéves kislányukkal, mivel a színésznő a munkája miatt nem tud folyamatosan velük lenni. 

Peller Anna rajongásig odavan a kislányáért, Annabelláért, igyekszik minél több időt vele tölteni, de a naptárja zsúfolásig megtelt munkákkal, ezért a családnak döntenie kellett.

– Egyelőre nem szeretnénk bölcsibe adni a kislányunkat, ezért a férjem, Miki gyesre megy. Most intézzük a hivatalos papírokat. Nagyon irigykedem rá, de ez most egy melós időszak, aztán bízom benne, megint kapunk egy kis nyugalmat. Miki teljesen ki van cserélve, imádja ezt a helyzetet. Nekünk egyébként szerencsénk van, a nagyszülők is sokat segítenek a gyerek körül, aki élvezi a kényeztetést – magyarázza a színésznő.

– Egyedül engem visel meg, hogy kevesebbet láthatom Annabellát. Akármilyen későn érek haza, ahhoz ragaszkodom, hogy ha éjszaka felsír, én menjek be a szobájába, és bevallom, néha átviszem őt magunk közé, hogy együtt alugyunk – árulta el a Borsnak Anna, majd nevetve hozzátette, férje olykor Pellernéként mutatkozik be.

Az Operettszínház színésznője jól érzi magát az anyaszerepben, és nem zárkózik el a családbővítéstől, főleg most, hogy húga, Mariann is kétgyermekes anyuka lett.

– Imádom Marianka fiait. Csodálatos a nagynénikéjüknek lenni. Mi is szeretnénk még egy babát, de egy kicsit később.

A színésznő jelenleg a Nők az idegösszeomlás szélén című darab májusi premierjére készül, miközben több futó darabban is játszik.

– Legutóbb a Marie Antoinettben volt premierem, ahol igazán Szörnyella de Frászosra vettem a figurát, de már nyakamon a következő bemutató. A családom mindig megnézi az alakításaimat, de a férjem elfogult velem. Nagy szerencsém van vele, elmondhatom, mi megtaláltuk a másik felünket egymásban.