Gyerekpornó áldozatai lettek Elvis Presley unokái?

Egyre jobban eldurvul a helyzet Lisa Marie Presley és a negyedik férje, Michael Lockwood közt. Válásuk mindennek mondható, csak szépnek nem...

Egyre jobban eldurvul a helyzet Lisa Marie Presley és a negyedik férje, Michael Lockwood közt. Válásuk mindennek mondható, csak szépnek nem...

A páros tavaly nyáron jelentette be, hogy elválnak, ami egy kicsit sem megy zökkenőmentesen, mert nem csak az anyagiakon nem tudnak megegyezni, a gyermekelhelyezés kérdésében is egészen más állásponton vannak.

Az egymás irányába egyre kegyetlenebb felnőtteknek életében most nagy fordulat jött, láthatóan ugyanis eljutottak arra a szintre, hogy mindegy nekik, most már az sem számít, hogy a kilenc éves közös ikerlányaik, Finley és Harper lelkileg sérülnek-e vagy sem.

A Daily Mail értesülései szerint Lisa Marie „elképesztő”, „undorító” és „gyomorforgató” képeket talált a válófélben lévő férje számítógépén a kicsikről. Elvis Presley lánya azonnal feljelentést is tett a gyerekpornó miatt, a számításai azonban nem teljesen jöttek be: a rendőrség nyomozni kezdett, a lányokat elvették az apjuktól, de nem az anyjuknál helyezték el őket, hanem gyermekvédelmi őrizetbe kerültek.

Vajon egy pedofillal élt együtt több mint egy évtizedig Lisa Marie Presley, vagy csak be akarja mocskolni férjét?

Ha a vádak igaznak bizonyulnak, akkor Michael börtönbe kerül, ha viszont az derül ki, hogy csak a felesége találta ki ezt az egészet, Lisa kerülhet rácsok mögé... A házaspár barátai szerint ki van zárva, hogy a lányokat rajongásig szerető apjuk nem illő módon közeledett volna a gyerekekhez, ugyanakkor sajnos az is látszik, hogy egyiküknek sincs annyi esze, hogy ne rángassák bele a kicsiket ebbe a mocskos válóperbe.