Gyereket vár Mező Misi felesége

Második gyer­me­két várja Mező Misi és felesége, Dóra. Az énekes számára a család szent, ezért az örömhírt is titkol­ja, de láthatóan madarat lehetne fogatni vele.
Második gyer­me­két várja Mező Misi és felesége, Dóra. Az énekes számára a család szent, ezért az örömhírt is titkol­ja, de láthatóan madarat lehetne fogatni vele.

Újabb gyermekáldás előtt áll Mező Misi és kedvese. A Bors úgy tudja, minimum a hatodik hónapban jár a Rising Star zsűritagjának felesége.

– Mindennél hálásabbak, hogy ismét megadatott nekik ez a csoda, a második gyerek. Misi mérhetetlenül családcentrikus, és odavan a feleségéért – mondta el a Borsnak egy, a párt jól ismerő barát. – Voltak ugyan nehézségek a kapcsolatukban, de annyira szeretik egymást, hogy tovább tudtak lépni, felülemelkedtek a sérelmeken.

Az örömhír hallatán szerettük volna megkérdezni érzéseiről az apukát, de a zenész nem kívánt nyilatkozni. Ahogy most, úgy máskor sem szívesen avatta be a nyilvánosságot a magánéletébe, csak amennyire feltétlenül szükséges.

Egy évvel ezelőtt azonban elterjedt annak a híre, hogy felesége kérésére egy időre elköltözött otthonról. Nem csak Dórát, de az akkor még csupán féléves kisfiát, Nimródot is maga mögött kellett hagynia. Hűtlenségről pletykáltak, de a jelek szerint a hullámvölgy nem okozott maradandó törést a kapcsolatukban. Mindent elkövettek, hogy megmentsék a házasságu­kat, és sikerült. Korábbi nyilatkozataiból is kiderül: a Magna Cum Laude frontembere rajongásig szereti gyermekét, semmi pénzért nem hagyná el a családját.

– Amikor Dóri terhes lett, két dolgot kértem tőle, amiből csak egyet tudott teljesíteni. Hogy ne hányjon reggelente, hát ez nem ment – mesélte annak idején a Bumeráng műsorában. – A má­sik, hogy hallgasson minél több komolyzenét. Nagyon okos emberek rájöttek arra, hogy a magzat már hallja a külvilág hangjait, és a klasszikus zene jól hat a méhen belüli fejlődésre. Nimród születése után csináltunk egy kis kísérletet: Dóri az egyik szobában etette a gyereket, én a másikban gitároztam, és a fiam azonnal odafordította a fe­jét.

– Most már hathónapos, rengeteget énekelek, gitározom neki, és azt látom, leköti a zene, ahogy hallgatja, mozgatja a kezét és a gitárt nézi. A fiammal kapcsolatban két dolgot szeretnék: az egyik, hogy zenéljen, ha nagyobb lesz, a másik pedig, hogy sportoljon. Dóri versenyszerűen öttusázott, mellette úszó- és síoktató volt, én is az ő biztatására kezdtem el sportolni – mesélt az apai örömökröl a népszerű muzsikus.