Gyereket szeretne párjától Szinetár Dóra

Szinetár Dóra gyermeket szeretne szülni Makranczi Zalánnak – tudtuk meg a színésznő barátaitól. Budán már épül is a közös házuk.
Szinetár Dóra gyermeket szeretne szülni Makranczi Zalánnak – tudtuk meg a színésznő barátaitól. Budán már épül is a közös házuk.

Hétfőn robbant a hír, hogy Szinetár Dórát karácsonykor eljegyezték, de a Bors úgy tudja, hogy ez csak az egyik árulkodó jele annak, milyen komolyan gondolja a közös életet a színésznő és Makranczi Zalán. Információink szerint Dóra gyermeket szeretne szülni a kedvesének, amit jövőre tervez.

Ha tényleg vállalnak közös babát, az a színésznő harmadik csemetéje lesz, hiszen eddig mindkét férjének, Lőcsei Jenő balett-táncosnak és Bereczki Zoltánnak is szült egy-egy gyerme­ket, Marci tizennyolc, Zorka pedig hatéves. Lapunk úgy tudja, hogy a harmadik baba már egy új otthonba, a szerelmesek közös fészkébe érkezne, melyet most építenek Budapest egyik igen kedvelt, Duna-parti sétánya köze­lében.

– Nagyon meglepődtem, hogy ennyire érdekli az embereket az eljegyzésünk ténye. Az újságíró­kon kívül nagyon sokan gratuláltak nekem – mondta a színésznő a Borsnak. – Ma akárkivel találkoztam, legyen az a zöldséges, vagy a színházban kolléga, egytől egyig mindenkinek fülig ért a szája, és bevallom, ez nagyon jólesik. Ahhoz azonban szeretném tartani magam, amit már mondtam: a magánéletem ezen részét továbbra is szeretném megőrizni magunknak, és ebben a párom is hajthatatlan. Ô sokkal szemérmesebb ez ügyben, mint én, aki már hozzászoktam a nyilvánosság érdeklődéséhez. Ez ügyben nekem most ő az iránymutató, így nem szeretnék több részletet elárulni kettőnkről.

A páros két és fél évvel ez­elôtt állt ki a nyilvánosság elé azzal a hírrel, hogy szeretik egymást. Ez közvetlenül azután történt, hogy Szinetár Dóra és akkori férje, Bereczki Zoltán hivatalosan is bejelentette, hogy hét év után elválnak egymástól.