Celeb

Gyémánt combkötőben áll az oltár elé Luxus Vivien

kbv, K. Sz.

Létrehozva: 2018.07.11.

A szexi kiegészítő mellett ékkövekkel kirakott koronát is visel majd Vivien, aki egy szentképet is rendelt Moszkvából az ortodox esküvői szertartásra.

Forrás: Zsolnai Péter

Ha már egyszer férjhez megy, megadja a módját Vasvári Vivien, akire a nagy napon is jellemző lesz a luxus. A templomba remegő lélekkel, de drága kövekkel kirakott fehérneműben vonul be.

Szigorú ortodox keresztény szertartás szerint mondja ki most vasárnap a boldogító igent Vasvári Vivi. A Feleségek luxuskivitelben sztárja többévnyi együttélés és egy közös gyermek, Edward után köti össze az életét Fecsóval, majd következő héten egy hatalmas luxuslagzit szerveznek, ahol korábbi tervei szerint gyémánt combfixben és ékkövekkel kirakott koronában ünnepli meg a frigyet. 

– Számomra nagyon fontos a vallás, mélyen hiszek, és ebben a szellemiségben szeretném kimondani a boldogító igent a páromnak. Sokan azt hiszik, hogy magamutogató vagyok, pedig a valóságban nagyon visszafogott  éle­tet élek. Nekem ez a kötelék szent és sérthetetlen lesz az idők végezetéig, hitem szerint a halálunk után, a mennyekben is várni fogunk egymásra, hi­szen Isten színe előtt mondjuk ki azt a bizonyos igent. Az esküvő azonban nemcsak az igen kimondása miatt fontos, hanem  hogy a családunk is áldást kapjon: ilyenkor egy úgynevezett ikont szokott megáldani a ceremóniát levezénylő vallási vezető, ezt mindenki magának viszi.

– Egészen Moszkváig mentünk Fecsóval, hogy megtaláljuk a megfelelőt. Általában ez egy kis kép, amin Jézus és Mária szerepel, de mi szerettük volna megadni a módját: értékes, faberakású, aranyszegélyes képet választottuk, ez védi majd a családunkat – mesélte Vivi. 

Vivire mozgalmas napok várnak a vasárnapi esküvői: pénteken a barátnői balatoni hajós lánybúcsút szerveztek neki, majd másnap, teljes titokban megkezdődik a készülődés a nagy napra.

-A készülődést Fecsótól külön tervezem, azt szeretném, hogy csak az oltár előtt lásson meg a visszafogott Diora ruhámban. A menyasszonyi ruha legyen meglepetés, de annyit elárulhatok, hogy a templomba egy nagyon visszafogott darabot választottam: nem lesznek kivágások, sőt még a vállam se lesz kint – mesélte Vivi, aki azt is elárulta, hogy egy valaki nagyon fog hiányozni a szertartásról. 

-Az esküvő körülbelül két órás lesz, most úgy néz ki, hogy a kislányom addig az édesapjánál lesz és a jövő heti lagziban fog csak velünk ünnepelni. Ilyenkor mi végig állunk és ez nagyon megterhelő lenne neki. A kisfiam biztosan ott lesz, addig a család többi tagja fog rá vigyázni – fűzte hozzá. 

20 millióba fájhat a luxusesküvő

Vivi egyik instagram posztja alapján a Magyar Talléros Rendezvényházban járt pár héttel ezelőtt szervezni az esküvőjét. A Bors felkereste a helyszínt, akik szűkszavúan meséltek a díjszabásaikról. 

– Az alapcsomag 25.000 forint per főtől indul, az igazi luxusigényeket kielégítő lagzi 100-200.000 forint is lehet egyetlen személyre – mesélte Nagy János rendezvényszervező. Ez alapján kijelenthető, hogy egy 100 fős családi lagzi akár 20 millió forintba is kerülhet. 

Balszerencsét hozna  a szombati esküvő

A legszigorúbb keresztényi elveket valló ortodox egyházban a házasság szentsége lényegében az emberi szeretet „megkeresztelése és megerősítése” Istenben Jézus Krisztus által. Azonban hitük szerint nem mindegy, hogy melyik napon történik mindez, ugyanis a rendszeres szerdai és pénteki  böjtnapok után nem szerencsés házasodni a nászéjszaka miatt. 

– A böjtnapokat követő napokon nem szokás ortodox esküvőt tartani, ugyanis a ceremónia után éjjeli közösülés balszerencsét hozhat a friss házasoknak – mesélte Szvjatoszlav Bulah pap a Borsnak. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27424_resized.jpg?avcount=1714038012
origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati bejelentések - ÉLŐ

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27421_resized.jpg?avcount=1714038012
origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160989_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Vadásznak a hadkötelesekre Kárpátalján + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157932_auto_resized.png
metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161135_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Amerika átadta a szuperfegyvert Ukrajnának, nincs visszaút

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27419_resized.jpg?avcount=1714038012
origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160173_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

5 egyszerű amerikai csokis keksz, aminek nem lehet ellenállni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mdyfu-csX3A3GlEstCCzECKRakaIIaCgBsc9Fd695U8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U5N2U1ODYwOTdkYTQ5MDdhOTY3MzdmMTE0YmI2YmE4.jpg
Botrány

"A tiszteletet, alázatot gyakorolni kell!" – T. Danny-nek üzent a magyar sztárjósnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott