Gubás Gabi nem kerülhette el Stohl férfiasságát

Stohl András mindenét megmutatja Gubás Gabinak, Dobó Kata is nekivetkőzik, fűzőben érkezik egy szállodai légyottra.
Stohl András mindenét megmutatja Gubás Gabinak, Dobó Kata is nekivetkőzik, fűzőben érkezik egy szállodai légyottra.

Hogy Stohl András szégyellős lenne, nemigen mondhatnánk. A Válótársak című RTL-sorozatban ugyanis ő az, aki a legtöbbet vetkőzik, a jelenetek forgatása azonban nem volt mindig zökkenőmentes, miatta a szokásosnál is hosszabb ideig tartott ezek felvétele.

Az első évad csütörtök esti, be­fejező részében például a Buci alakította Sáfár Bálint meztelenül nyit ajtót a feleségét játszó Gubás Gabinak. Bálint a szeretőjét, Leonórát – Dobó Kata – várja meghitt légyottra. A vörös színésznő egyébként szintén kitesz magáért és magából is: egy mellet felpolcoló, fekete fűzőben érkezik. Stohl pedig nem csak takaratlan férfiassága látványával ajándékozta meg Gubás Gabit.

– Buci volt a fő bohóc, jó kedvet, lazaságot hozott a forgatásba. Ennél a jelenetnél annyira megnevettetett, hogy egyszerűen nem bírtam elmondani a szövegemet. Mikor azt mondták, tessék, kinyitottam az ajtót, megcsináltuk a próbán, nyilván még felöltözve, élesben viszont Bucinak háttal volt a kamera, hogy látszódjon a feneke. Ezért le kellett vennie neki is a nadrágot, és akkor a következő történt: én szemben álltam vele, a kamera engem vett és egyszerűen nem bírtam megszólalni. Nem mondom el, hogy mit csinált magával, de nagyon nevetséges volt, úgyhogy nekem meg ugye végig kellett őt pásztáznom, tehát nem kerülhettem el a dolgokat – mesélte Gubás Gabi, aki lehet, hogy azért kapott ennyit kollégájától, mert Stohl Andrásnak nagyon is tetszik a gyönyörű színésznő.

– Gabival egyetlenegy produkcióban voltam eddig együtt, ez A Tenkes kapitánya volt, ahol ő a cigánylányt alakította, én pedig a kapitányt. Meglepően jól működött a kémia közöttünk. Egyfelől Gabi gyönyörű, sokkal szebb, mint a főiskolán – alattam járt néhány évvel –, időnként úgy rácsodálkoztunk a többiekkel, hogy micsoda nő lett belőle. Szóval Gabival nagyon jó volt együtt játszani – magyarázta Stohl.

A színész egyébként kollégái­val együtt elvarázsolta a nézőket, akik közül sokan már követelik a sorozat folytatását. Vélhetően kérésük meghallgatásra talál, a történetben ugyanis sok elvarratlan szál maradt.