Gubás Gabi maximum a bankszámláját töltetné fel

A 43 éves színésznő kirobbanóan jó formában van, arról, hogy miként sikerül ilyen csinosnak maradnia két gyerek szülése után is, a Story Magazinnak mesélt.

A szülések egyébként nagy szerepet játszottak abban, hogy jobban figyeljen magára, ebben persz nagy segítségére van természetgyógyász férje, Attila is. Egészségesen táplálkoznak, Gubás Gabi pedig megtalálta a számára ideális mozgásformát is, amivel a kevés szabadideje alatt is jó eredményeket érhet el.

„Száműztem minden káros alapanyagot a konyhámból, odafigyelek arra, miből főzök. Nincs fehér cukor, fehér liszt, a só pedig himalájai kősó” – mesélte a színésznő.

Nem akart biodíszlet lenni, nem vállalt vetkőzös szerepeket

Azt is elmondta, hogy kevesebbszer beteg férje mellett, de a hivatása ellenére sem utasítják el a modern orvostudományt, ha szükséges, szednek gyógyszereket. A hajfestéket viszont nemhogy nem utasítja el, hanem rendszeresen használja, mert mint mondja, 20 éves kora óta őszül: „Ha nem így tennék, akkor amolyan mákos Gubás Gabi lennék a fehér tincsektől” – viccelődött a színésznő, aki azt mondja, minden álma valóra vált.

Extravagáns, vagyán nőnek tartja magát, aki férje mellett mint egy virág, aki napfényt kapott, úgy virult ki.