Celeb

Gregor Berni imádta lógó mellét és fogprotézisét - fotók

Bors

Létrehozva: 2016.10.02.

A szépségéből sokat vesztett Catherine Zeta-Jones állítólag vérig sértődött egy rendezőre, mert az olyan szerepet ajánlott neki, mely nemcsak hízókúrát, hanem arccsúfítást is igényelt volna. A színésznő azonban épp azon fáradozik, hogy szexi külsejét latba vetve lépést tartson fiatal kolléganőivel, így elutasította a szerepet, noha karrierje évek óta gödörben van. Charlize Theron nem volt ilyen finnyás, a jutalma Oscar-díj lett, és Bridget Jonesnak köszönhetően, Renée Zellweger népszerűsége is töretlen. Valaki szólhatna Catherine-nek, a kritikusok díjazzák a sztárok bevállalósságát, ő viszont munkanélküliséggel fizethet a hiúságáért.

Pokorny Lia kifejezetten lubickol a „csúnya nő” szerepekben. Legutóbb a Pillanatfelvétel című darab miatt maszkírozták hegesre az arcát, míg a Társasjáték című sorozatban hatalmas orrprotézissel közlekedett, de láthattuk már idősre és ducibbra maszkírozva is. A közönség imádja sokoldalúságát, a szakma elismeri a tehetségét.

Christian Bale 28,5 kilót fogyott a Gépész című film kedvéért és alig ötvenkilósan valóságos árnyéka volt önmagának, teljesen elvesztve korábbi vonalait. Hónapokig almán és kávén élt, a csontjai szó szerint zörögtek, gondjai akadtak az emésztésével és előfordult, hogy legyengült szervezete miatt egyedül az ágyból sem bírt felkelni, az alapvető higiéniás testápolásról nem is beszélve. A film hatalmasat dobott Bale presztízsén, noha kis híján belehalt a dicsőség megszerzésébe. – Ez a dolgom – vélekedett kurtán átváltozásáról, majd az almát hamburgerre cserélte, mert 45 kilót kellett fél év alatt híznia a Batman című film miatt.

Básti Juli 1991-ben tudatosan akart kilépni a szőke szexszimbólumok skatulyájából és szerepet vállalt a Sztálin menyasszonya című Bacsó Péter-filmben. Az akkor 34 éves Juli szemöldökét leborotválták, rohadó fog látszatát keltő protézist kapott, hajat nem moshatott, időnként arcot sem, és inkább emlékeztetett egy női testbe bújt Quasimodóra, mintsem önmagára. Alakítását a Filmkritikusok díjával jutalmazták.

Charlize Theron is teljes átalakuláson ment át egy szerep kedvéért: – Fodrozódott a háj a hasamon és a combomon, hetekig nem mostam hajat, és olykor fogat sem. A ruháim is piszkosak voltak. Büdös és igénytelen voltam, teljesen a karakterem bűvkörében éltem és azt hiszem, attól szebb feladatot, minthogy külsőleg és belsőleg is kifordulhattam önmagamból nem kaphattam volna. Ki kíváncsi az állandóan makulátlan szépségekre? – nyilatkozta az egyébként valóságos szexbomba Charlize Theron, aki Oscar-díjat kapott A rém című filmbeli szerepéért.

Hatalmas lógó mell, termetes fenék, undorító fogazat, bizarr szemöldök, vizet régóta nem látott hajkorona volt Gregor Berni jelmeze a Mona Marie című színházi darabban. A színésznő életében először bújt ronda nő bőrébe, és nem csak ő, hanem a közönség is élvezte a játékát. – Imádtam az egészet! Jó volt csúnyának lenni! A kollégáim és a fiaim is nevetésben törtek ki, mikor megláttak. A kisebbik csak azt hajtogatta, hogy: Anya, tedd be a protkódat!

A Gondos nővérek című darabban látható ápolatlan toalettjéről Pikali Gerda a következőket mondta: – Rendkívül élveztem az átalakulást: rövid frufrut vágtam a parókába. Borzas, összeérő szemöldököt tettem fel, a fogaimat pedig bekentem ezüst festékkel. Szinte még az anyukám is csak a hangom alapján ismert meg.

Bridget Jones pontosan tizenöt kilóval nyom többet, mint az őt alakító színésznő, Renée Zellweger, aki a pluszkilók miatt torznak és csúnyának látta önmagát, mi viszont inkább egy hús-vér nőnek. Kétszer is ducira falta önmagát, a mozikba most futó széria harmadik részében viszont kisbabát vár, így egy póthassal ügyesen megoldották az alak­váltást. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085749_auto_resized.png
origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26456_resized.jpg?avcount=1711695312
origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090505_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget? – szakértő válaszol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086779_auto_resized.jpg
ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089525_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26457_resized.jpg?avcount=1711695312
origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17063274_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711695312
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090910_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyerekként is nehéz volt, na de most megbirkózol-e ezzel a helyesírási teszttel?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...