Gesztesi tíz év után kitálalt: Havas szerelmével üldözte Claudiát

A Tanár úr szerint a színész olykor túlzott alkoholfogyasztásának Liptai Claudia elvesztése az oka. Gesztesi csak nevet ezen, szerinte Havas belezúgott egykori feleségébe.
A Tanár úr szerint a színész olykor túlzott alkoholfogyasztásának Liptai Claudia elvesztése az oka. Gesztesi csak nevet ezen, szerinte Havas belezúgott egykori feleségébe.

Nem bírta megállni Havas Henrik, hogy Gesztesi Károly legújabb balhéjához néhány gondolatot fûzzön. Mint ahogy arról a Bors elsőként beszámolt, Gesztesi tavaly november nyolcadikán súlyosan ittas állapotban vezette autóját, amiért a napokban pénzbüntetésre ítélték, és két évre bevonták a jogosítványát.

Gesztesi állítja, hogy Havas anno szerelmet is vallott a feleségének © Czerkl Gábor

Gesztesi kedd reggel a Mokkában beszélt az eset kapcsán bűnbánatról és újrakezdésről, de még ki sem szellőzött a stúdióból after shave-jének illata, amikor Havas Henrik hivatalos Facebook-oldalán már véleményt formált a színészről, különös gondolattársításokban vezetve le Gesztesi életútját Liptai „Ferrari” Claudiától az alkoholmámorba történő menekülésig és ittas vezetésig.

A tévés írásában felelevenítette a 2000-es éveket, amikor egy cég egy Ferrarit ajánlott fel neki, amit – közismert szerénysége okán – visszautasított.

– Na mármost, a Gesztesi Karcsi elvette feleségül Liptai Claudiát – folytatta bejegyzésében Havas.

– Így utólag már nem sértődhet meg azon, ha azt mondom, hogy ez nem volt jó ötlet. Mert mi lett volna, ha beleélem magam abba a Ferrariba, és egyszer csak elveszik? Bánatomban alkohol­mámorba menekülök, és lehet, hogy én is tökrészegen szét­gázolok egy rideg járdaszegélyt. Szegény Karcsi! A pohár után nyúlt. Nem kellett volna se nősül­ni, se inni – zárja a gondolatmenetet a Tanár úr, aki csütörtökön már nem kívánt hozzátenni a bejegyzéséhez, Gesztesi azonban megszólítva érezte magát.

Havas szerint nem volt jó ötlet Gesztesi részéről, hogy feleségül vette Claudiát © Bánkúti Sándor

A színész a Borsnak elmondta: a Tanár úr annak idején igencsak belehabarodott Liptai-ba, s csupán a visszautasított férfi irigysége szól belőle.

– Még akkoriban, amikor Havas Claudia partnere volt a televízióban, nagyon odavolt a feleségemért – emlékezett Gesztesi.

Liptai és Havas legendás páros volt a Mokkában

– Nem is titkolta, sokszor hallottam, miket mond neki, láttam, milyen üzenetekkel bombázza... gondolom, nem akart elválni, egyszerűen az érzelmeit nem tudta kontrollálni többé. Mint Claudia volt férje, azt kérem Havastól, hogy mindig legyen ilyen bátor, mint akkor volt. Meg merte tenni, hogy szerelmet vall egy nőnek, akinek egy 110 kilós, küzdősportokban jártas ura van – vagyis én. Azt üzenem Havasnak, vegye tudomásul, neki sem jött össze Claudia, nekem sem jött végül össze, viszont mindent vitt a cukrász Pataki – folytatta Gesztesi, aki szerint Havassal végül is „sorstársak” lettek, mint mondja, ők már csak a pálya széléről nézhetik a győztest.

– Mi vagyunk a sorfal – tet­te hozzá a színész. – Viszont büsz­ke vagyok rá, hogy ezt a csapatot képviselem, vagyis, hogy volt idő, amikor az enyém volt ez a Ferrari nő.