Gesztesi: a napi két üveg rozét megiszom

Harminc éve napi két üveg bor az adagom, ami nem titok a családom előtt – fedte fel kártyáit a Borsnak a színész.
Harminc éve napi két üveg bor az adagom, ami nem titok a családom előtt – fedte fel kártyáit a Borsnak a színész.

Hónapok óta tudott, Gesztesi Károly filmet akar forgatni saját pénzéből. Nem titok az sem, hogy vélt vagy valós alkoholproblémái és az ebből következő eltűnései miatt már egyre kevesebben hisznek neki, például filmügyben is.

Felvétel indul!

Pedig az akciófilm előkészületei javában zajlanak, a castingok folynak. Mivel kíváncsiak voltunk, ő hogyan vélekedik az utóbbi időben körülötte kialakult pletykákról, a pomázi stúdióban kerestük fel a színészt, aki kisimultan, összeszedetten, maximális tettvággyal dolgozott éppen. Szájában szivarral instruálta a kaszkadőröket, mindenkivel kedélyesen elbeszélgetett. Közben pedig az alkoholról is mesélt.

– Ugyanazt a két üveg rozét megiszom, amit harminc éve mindennap, de a napokban fél- éves tisztítókúrát kezdek, amit minden évben megcsinálok a születésnapom előtt. Ez idő alatt nincs pia, viszont van három kör futás az Omszki-tó körül, edzés, úszás heti ötször – mondja Gesztesi, aki azt sem titkolta, otthon, a gyerekei és a feleségei előtt mindig is az volt természetes, hogy iszik.

© Fotó: Bánkúti Sándor

Panka tudja

– Mindenben őszinte vagyok a gyerekeimmel, így azt is tudják, ha egy vidéki előadás után hajnali négykor hazaérek, megiszom egy üveg bort. Nem csodálkozik ezen senki, Panka is tudja, akivel egyébként nagyon jól vagyok – teszi hozzá, és mindjárt egy másik szóbeszédre is felel – nem igaz az, hogy a Hit Gyülekezetébe járok édesanyám unszolására, ugyanis nincs szükségem semmilyen segítségre, hiszen nincs semmi bajom.

© Fotó: Bánkúti Sándor

Irány Izrael!

Így – szerinte nem létező – problémái helyett a producer-rendező 500 millió forintos költségvetésű filmjére koncentrál, de azt még nem tudja, mikor kezdődhetnek a felvételek.

– Megvan a szereposztás, májusban vagy októberben kezdődhetnek a forgatások. Ez attól is függ, hogy mi lesz októberben Izraelben, ugyanis elhívtak tárgyalni a Tel-Avivi Nemzeti Színházba intendánsnak, vagyis művészeti vezetőnek, és ősszel megyek tárgyalni. A színház most nem érdekel, azt sem tudom, hogy a jövő évadra vállalok-e szerepet – sorolja a lehetőségeit a színész.

© Fotó: Bánkúti Sándor

Berki bunyózik

Sztárparádé lesz Gesztesi Károly akciófilmje, a rendező-producer Szabó Győzőt, Stohl Andrást, Kamarás Ivánt és Pokorni Liát kérte fel fősze­replőknek. Hozzájuk csatlakozik Berki Krisztián, aki egy éve tanulja a kaszkadőrmesterséget.

© Fotó: Bánkúti Sándor

– Nem lesz sok szövegem ez tény, és nagy színészi munkára sem lesz szükség, viszont sokat bunyózok, ami teljesen természetes, hiszen bárkit leverek – hősködött a castingon Berki, akinek szemmel láthatóan jól megy már a bunyó, ugyanis a próbafelvételen két pisztolyost és egy késes támadót is hatástalanított.

© Fotó: Bánkúti Sándor