Gáspár Laci gyásza: nem búcsúzott el az édesapjától

Örök teher az énekesnek, hogy korán elvesztett édesapjához nem tudott érzelmileg közel kerülni, és így elbúcsúzni sem. Ezt soha nem fogja megbocsátani magának.
Örök teher az énekesnek, hogy korán elvesztett édesapjához nem tudott érzelmileg közel kerülni, és így elbúcsúzni sem. Ezt soha nem fogja megbocsátani magának.

Tíz éve februárban temette el az édesapját Gáspár Laci, akinek fájdalmán az azóta eltelt idő sem enyhített. Talán azért, mert Laci nem búcsúzott el a papától: kínosnak tartotta ugyanis kimondani, hogy szereti.

– Hihetetlenül hiányzik apu, és különösen fáj, hogy nem tudtam tőle még csak elbúcsúzni sem. Soha nem tudom pótolni, amit akkor elmulszatottam, és életem végéig gyötör ezért a bűntudat. Talán ezért is álmodok vele olyan sokat, mert tudom, hogy dolgom lenne vele. Még tartozok neki egy vallomással. Mérhetetlenül bánom, hogy annak idején kínosnak tartottam, hogy bevalljam neki, mennyire szeretem – mondta Laci a Story magazinnak, hozzátéve, épp ezért az ő életében nem telik el úgy egyetlen nap sem, hogy ne mondaná el a gyerekeinek, mennyire szereti őket.

Az énekes egyébként azért is haragszik magára, mert bár ő volt az elsőszülött a családjukban, túl zárkózott és visszahúzódó volt ahhoz, hogy valódi, mély kapcsolatot tudjon kialakítani az apjával. Az utolsó napokat sem töltötték együtt. Laci apukája 47 éves volt, rákos, de az énekes nem gondolta, hogy ilyen hamar elveszi a gyilkos kór az életét, ezért inkább fellépni ment, mintsem az édesapjával legyen. Nem sejthette, hogy már csak napjai vannak hátra...