Celeb

Gáspár Evelin: Apám miatt nem kaptam munkát

Nagy Daniella

Létrehozva: 2017.03.04.

Gáspár Győző lánya igyekszik a saját lábára állni, ám úgy érzi, sokan megnehezítik a dolgát. Evelin elmondta a Borsnak, miért utasítják el, amikor állást keres.

Gáspár Evelinnek kevés a szabadideje, a felnőttek életét éli: az egyetem mellett naponta edzésre jár, a közelmúltban pedig munkát is sikerült vállalnia – azt viszont, hogy könnyű dolga lett volna, a legkevésbé sem lehet mondani.

– A munkakeresés során számos elutasítással kellett szembesülnöm, főleg az édesapám és a roma származásom miatt – kezdte meglepő történetét a Borsnak Evelin.

– Volt olyan munkahely, amely indoklás nélkül küldött el a próbanapról. Máshol miután rám nézett a főnök, aki még csak be se mutatkozott nekem, annyit vetett oda, hogy átgondolták, mégsincs rám szükségük. Pedig tudták, hogy minden képességem megvan az adott munkakörhöz, hiszen két nyelven beszélek, és széles körű kapcsolatrendszerrel rendelkezem… Nagyon sokáig gyötörtem magam, önmagamban kerestem a hibát, nem értettem, hogy mit rontottam el. Később rájöttem, hogy semmit, ez az egész a munkáltatók szégyene. Negatív megkülönböztetésben részesítenek azért, mert híres az apám, és a kisebbséghez tartozom. Az emberek buták és rosszindulatúak, ez van – sóhajtott Evelin, akit még most is felkavar, amikor a kirúgásáról beszél.

– Szeptemberben két-három hét munka után vettek el tőlem egy állást. Az indoklás levélben érkezett, amelyben korábbi főnököm burkoltan édesapámra és a cigányságra utalt – panaszolja.

Evelinnek egy hónappal ezelőtt sikerült végre találnia egy olyan munkahelyet, ahol, a saját szavaival élve, „emberszámba veszik”. Részleteket nem árult el, annyit azonban elmondott, hogy irodai munkáról van szó. A médiában semmiképpen sem szeretne hosszú távon elhelyezkedni, mert úgy érzi, hogy az idegrendszere bánná a munkát.  

Nem divatmajom

Evelinnel a Pepsi Vloggerőpróba VIP Partyján találkoztunk, ahol egy merészen rövid felsővel még a hasát is kivillantotta. Utólag azt mondta nekünk, hogy ez a ruhaválasztás talán nem volt jó ötlet, mert van még mit tökéletesítenie a testén, azt azonban el kell ismerni, hogy Evelin a kemény önkritika ellenére is szörnyen csinos.

– Nem vagyok divatmajom, olyan ruhát veszek fel, amilyen kedvem éppen van, és amiben jól érzem magam. Az interneten azért nyomon követem az aktuális trendeket, Zimány Linda képeit például gyakran nézegetem, szerintem ő stílusikonnak számít Magyarországon. Mindenesetre nem járok el túl gyakran vásárolgatni, nem azért élek, hogy ruházkodjak – jelentette ki Evelin a Borsnak.

Átok vagy áldás a híres szülő?

Jaden Smith 1998-ban született meg a világhírű színész és énekes, Will Smith kisfiaként. Mivel Jaden már most számos filmszerepet és épülő énekesi karriert tudhat magáé­nak, úgy tűnik, előnyére válik az apja hírneve, és sokat segíti őt az útja során.

A Beckham gyerekeknek egyelőre úgy tűnik, hogy nem áll útjába a felhajtás, sőt David Beckham négy gyermeke közül az egyik fiú, Cruz a múlt év decemberében karácsonyi dallal debütált, amelynek a bevételét jótékony célra fordítja. A 12 éves fiú pedig a Spice Girlsből ismert anyuka, Victoria Beckham nyomdokaiba lép.

Ha öröklődik a tehetség, akkor sokat segíthet gyermekének a híres szülő kapcsolatok, de akár csak jó tanácsok tekintetében is.
Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi sem tudta elnyomni a magában szunnyadó hivatást, a Honeybeast zenekar énekesnőjeként 2012 óta ível felfelé a karrierje.
Madonna nemcsak hatással volt gyermekére, de együtt is működik vele: ő és legidősebb lánya, Lourdes, divatmárkát hoztak létre együtt, amit 2010-ben dobtak piacra. Azóta is közösen működtetik, reklámarcnak mindig a legmenőbb énekesnőket és ikonokat választják.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091094_auto_resized.png
origo.hu

Tízezrek tartják őrült nyomás alatt Marco Rossit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26464_resized.jpg?avcount=1711710613
origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17069923_auto_resized.jpg
life.hu

Ezek a legveszélyesebb csillagjegyek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083947_auto_resized.jpg
ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083342_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Meghan Markle felkereste Katalin hercegnét, a súlyos betegség megváltoztathatja a családi viszonyokat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26465_resized.jpg?avcount=1711710613
origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091959_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711710613
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/5B4yKCVhgEuLxSc3tPm_mj3dRxekpu-gGA6ZbniqTWk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhlMmYzYWQ4NjNjMDRiNGViYmU5OTViOTRjZjI3NTYy.jpg
Vonzalom

Megcsalásnak számít? Ezt tette felesége háta mögött a TV2-es egy másik nővel