Gaál Noémi a világ egyik legszexibb időjósa

Nagyon erős mezőnyből, csupa gyönyörű nő közül választották dobogós helyre a brit olvasók dekoratív időjárás-jelentőnket. Párja, Miki nagyon büszke az eredményre.
Nagyon erős mezőnyből, csupa gyönyörű nő közül választották dobogós helyre a brit olvasók dekoratív időjárás-jelentőnket. Párja, Miki nagyon büszke az eredményre.

Brit újságírók a múlt héten összeszedték a világ legcsinosabb időjárás-jelentő nőit, akik közül Gaál Noémi először a top 24-be, később a top háromba került az internetes szavazások alapján.

– Noncsi dekoratív, de sosem ezzel akart érvényesülni, számára sokkal fontosabb a szakmai tudás – tartja kedveséről Maloveczky Miklós műsorvezető, akit arról faggattunk, mit szól ahhoz, hogy az országhatárokon túl is elismerik kedvese szépségét.

– Én néhány nappal ezelőtt szem­besültem vele, hogy Noncsit a legszebb időjárás-jelentő nők közé válogatták – magyarázta Miklós. – Noémi mindig a szakma felől közelítette meg a munkáját, bosszant is, amikor egy kalap alá veszik azokkal a hölgyekkel, akik a férfi nézőközönséget megcélzó csatornákon sztriptízt nyomnak az időjárás ismertetése közben. Az én kedvesem egy elkötelezett tévés, aki momentán dekoratív is.

Maloveczky Miklós im­már 12 éve párja Noéminek. Mennyire féltékeny csinos társára?

– Mi, férfiak szívesen legeltetjük a szemünket a nőkön, úgyhogy tudom, az én kedvesemet is mustrálják mások. Emiatt nem szabad féltékenynek lennem. Már rég megbolondultam volna, ha mindig, amikor valaki megnézi a kedvesemet, felidegesítem ma­gam – teszi hozzá nevetve.

Tizenkét éve egy pár Noémi és Maloveczky Miklós © Móricz István

Gaál Noémi jelenleg a TV2 Ázsia Expressz című műsorával forgat a Távol-Keleten, majd az ATV-n folytatja újra, mint időjárás-jelentő. A visszatéré­sét zökkenőmentesre tervezte, de nem az lett. Onyutha Juditot váltja, s ennek nem várt visszhangja lett: Judittal többen is azt éreztették, hogy esetleg Noémi fúrta őt ki.

– Felelősségem teljes tudatában kijelenthetem, hogy Noéminek nincs köze az elődje távozá­sához – mondja Miklós. – A csa­torna ajánlott ne­ki egy lehetőséget, ő pedig nem utasította vissza. Nem rajta múlt, ami történt. Nagy lelkesedéssel várja a kezdést.

Híres pucérkodó

Az amerikai April Torres anyaszült meztelenül állt Észak-Amerika vetített térképe elé, és kezdett a másnapi időjárásról beszélni. Persze a nézők inkább az ő déli területeit vizslatták, elengedve a fülük mellett a hőfokokat.