Friderikusz nem békül Mesterrel

Friderikusz Sándor nem fogadja el Mester Tamás békejobbját, amellyel a zenész Szíj Melinda miatt kipattant ellentétüket próbálta lezárni. Hajdú Péter évek óta nem tud kibékülni Fridivel.
Friderikusz Sándor nem fogadja el Mester Tamás békejobbját, amellyel a zenész Szíj Melinda miatt kipattant ellentétüket próbálta lezárni. Hajdú Péter évek óta nem tud kibékülni Fridivel.
Nem színjáték Mester Tamás és Friderikusz vitája, amely Szíj Melinda kapcsán alakult ki. A Megasztár két zsűritagja képtelen elsimítani a nézeteltérést, igaz, ez nem a zenészen múlik.

– Valamelyikünk átlépte a határt, ami még a viccelődés kategóriába sorolható. Így ez az ellentét most már valós és komoly – mondta el Mester a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban. – Ezért is nyújtottam békejobbot egy bő héttel ezelőtt az adásban, de Sándor azóta sem fogadta el – tette hozzá. Mester nem számíthat gyors békülésre, mert Fridi szereti hosszan dédelgetni vélt vagy valós sérelmeit. Erről Hajdú Péter mesélt, ő ugyanis évek óta vár a békülésre.

– Akkor úgy látszik, ebben Sándor nem jó – mosolygott a zenész.

Lapunk kiderítette a Hajdú–Fridi feszültség okát.

– A Friderikusz most! című műsoráról néhány éve több cikkben is megjelent, hogy gyenge a nézettsége, ezért az ATV megválhat a műsorvezetőtől. Erre Friderikusz még a műsorban is reagált – mondta lapunknak egy neve elhallgatását kérő informátor. – Fridinek akkor meggyőződése volt, hogy ezt Hajdú és a csatorna egyik vezetője szivárogtatta ki, mert az is elterjedt, hogy Hajdú gazdálkodhat majd a Fridi műsorán megspórolt költségekkel. Úgy tudom, Hajdú felhívta, hogy megnyugtassa, de nem járt sikerrel – tette hozzá.

– Az információt nem szeretném kommentálni. Nem titok, nem kedvelem Friderikuszt, de a munkásságát elismerem – reagált Hajdú. Friderikuszt elértük telefonon, de Hajdú nevének hallatán bontotta a vonalat.

GYLF