Celeb

Fresh Andi: Több férfit is eltartottam

uv

Létrehozva: 2017.11.27.

Éveken át kapcsolatfüggőként élt Fresh Andi, aki csak azért, hogy legyen mellette valaki, még azt is vállalta, hogy eltartja a férfit, mi több, szerető is volt. A 35 éves szőkeség mégis három és fél éve szingli.

Megtöltötték a diszkókat, pózoltak férfimagazinok címlapján, a nők irigyelték, a pasik rajongtak értük. Fresh Andi és Fresh Wiki a kilencvenes évek végén hazánk első számú szexbombájának számított. A 35 éves, szexi, okos lány maga sem érti, hogy miért nem jött még el számára az igazi. Hol magában, hol pedig a férfiakban kereste az okokat.

– Egy éve elengedtem ezt a dolgot, és már nem marcangolom magam, amiért egyedül va­gyok. Három és fél éve nem élek kapcsolatban. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem randizom – mesélte őszintén a Borsnak Villányi Andrea.

A szőkeség be­vallotta, volt idő, hogy kapcsolatfüggő volt, és inkább benne maradt egy rossz viszonyban, csak azért, hogy legyen mellette valaki. Sőt, olykor még ennél is nagyobb áldozatot hozott egy kis szerelemért, ugyanis többször akadt olyan párkapcsolata, amelyben neki kellett eltartania a pasit.

Szakértő a társfüggőségről

A Bors megkérdezte Makai Gábor klinikai szakpszichológust a társfüggőségről, aki elmondta, hogy ez olyan betegség, amelyet nem szabad félvállról venni, kezelni kell.

– A probléma – hogy valaki képtelen az elengedésre, a lezárásra – legtöbbször gyerekkorra vezethető vissza. Az esetek többségében ilyenkor saját magukat negatívan értékelik az emberek: ő túl kevés, ő nem szerethető. Ezeknek a betegeknek a kapcsolaton kívüli világ fenyegetést jelent, és sokkal nagyobb kockázatot látnak az egyedüllétben, mint a kapcsolati létben. A megoldást csak önértékelés-javító pszichoterápia hozhatja el – szögezte le a pszichológus.

– Őket nem nevezném férfiaknak, inkább fiúknak. Na, ez az, amit soha többé nem tennék. Több pasimat nem tartom el. Ez nem azt jelenti, hogy gazdag férfit akarok, sőt. Csak annyit várok el, hogy legalább ott tartson az életben, ahol én: tudja fenntartani magát, az otthonát, a kocsiját – fejtette ki az énekesnő, aki bátran vállalja: nem mindig gondolkodott így.

Huszonévesen inkább csak az számított a cserfes szőkeségnek, hogy milyen autóval jön érte az aktuális udvarlója. Az Appra ma­gyar! című műsorban ország-világ előtt vállalta azt is, hogy volt már szerető is.

– Az vesse rám az első követ, aki sosem került még ilyen szituációba, vagy nem fordult meg hasonló a fejében. Én igenis vállalom, hogy álltam a másik oldalon, és egy ideg voltam szerető. De mára rengeteg mindent átértékeltem, és míg régen például nevettem volna egyet, ma már örülnék, ha a szerelmem szendvicseket csinálna és elvinne piknikezni – vallotta be a Borsnak Andi, aki számolt azzal az eshetőséggel is, ha végül nem lenne feleség vagy anyuka.  

– Hiszem és érzem, hogy tartogat valakit nekem az élet, de ha ne adj' isten mégsem jönne össze a leányálom – hófehér ruha, templomi esküvő, babakocsi-tologatás –, akkor sem pánikolnék. Rengeteg gyerek van körülöttem a csecsemőtől a kamaszig, választhatok bármikor, bármilyen korosztályhoz van kedvem – nevetett fel az énekesnő. – Ko­molyra fordítva a szót, hiszem, hogy mindennek oka van, és bárhogy is alakul az életem, én elfogadom.   

Ausztriában lett rosszul az édesanyja

Villányi Andrea édesanyja a napokban infarktust kapott. A hírt édesapja közölte vele telefonon, a hívása olyannyira letaglózta Andit, hogy dadogni kezdett és zokogásba tört ki. De pár perccel később összeszedte magát, kocsiba ült, és meg sem állt az osztrákokig.

– A barátait látogatta meg édesanyám Ausztriában, ott érte infarktus. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy ez tényleg megtörténhetett vele. Rögtön megműtötték, de amikor odaértem és megláttam, teljesen megnyugodtam. Ma már itthon van és jól van, de még vár rá pár vizsgálat – számolt be 55 éves mamája állapotáról Andi, akinek szülei mindketten szívbetegek, így megelőzésképp ő és testvére is rendszeresen járnak szívvizsgálatokra.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160334_auto_resized.jpg
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg - a csodálatos Cserháti Zsuzsa szenvedései

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714083613
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156309_auto_resized.jpg
vg.hu

Széll Tamás helyett új séfet igazolt a Lidl

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160470_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158411_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714083613
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147411_auto_resized.jpg
travelo.hu

Ez a 10 legszebb tóparti üdülőhely Európában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163736_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elsírták magukat a rendőrök, amikor beléptek a lakásba: 6 hetes ikerpárt találtak holtan

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163475_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elképesztő fotók kerültek elő a TV2 gyönyörű sztárjának a múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja