Forró csókkal ünnepelt a fülig szerelmes Kollányi Zsuzsi

Felforrósította a Sztárban sztár színpadát vasárnap este Kollányi Zsuzsi, aki Britney Spears bőrébe bújva mutatta meg tökéletes testét. Ám nem csak a kamerák előtt volt tüzes a hangulat, az énekesnő többször is látványos csókban forrt össze párjával.

A szerelmesek az élő adások reklámszüneteit használták ki, és még azt sem bánták, hogy a nézőtéren sok tucatnyi szem rájuk szegeződött. A jelenet többször is megismétlődött, sokakban fel is merült a kérdés, ennek van-e valami különleges oka? A Bors az adás után megkérdezte az énekesnőt, hogy a csóközönnek volt-e valami apropója?

– Épp ma vagyunk egyévesek, ezt ünnepeljük – mondta a Borsnak nevetve az énekesnő.
– A barátom civil, mérnök, nem igazán szeret szerepelni. De rengeteget segít nekem a felkészülésben. Például ezelőtt a produkcióm előtt hatszor vett a nyakába, és próbáltuk el a táncot – mondta Zsuzsi, aki persze nem csak erős embernek tartja párját, mindig az ő véleményét kéri ki először, és hallgat is rá.

Az énekesnő felnéz szerelmére, nagyon sokat tanul tőle, és hallgat a véleményére

– Ami biztos, többet tanultam ebből a kapcsolatból, mint korábban akár öt–hat év alatt. Ő fontos számomra, és nagyon szeretjük egymást – folytatta Zsuzsi, akin látszik, hogy fülig szerelmes. A képekről kiderül, az érzés kölcsönös, de az is látszik, hogy a férfi nagyon büszke szexi barátnőjére, aki egyébként kardioedzéssel, tánccal, és még sok más mozgásfajtával tartja formában magát.

– A szerelmem nagyon örült neki, hogy bekerültem ebbe a műsorba. Mindig azon mosolygunk, hogy ha lenne menedzserem, az csakis ő lehetne. Nála szigorúbban ember nem fogna engem… Már most tudja, hogy mit kell tennem a karrieremben, hogy előrébb jussak. Nagyon előre tud gondolkozni, én sokkal kevésbé. Tudja, hogy az előadóművészet a mindenem, így ő mind szakmailag, mind egyéb szempontokat figyelembe véve támogat az első másodperctől – mondta egy korábbi interjújában Majka énekesnője.