Forgatásról lopták el Pitt ötmilliós fényképezőgépét

Meglopták Brad Pittet. A színész a József Attila lakótelep lezárt forgatási helyszínén rakta le vagyont érő fényképezőgépét, ám mire visszafordult, annak már csak hűlt helyét találta.
Meglopták Brad Pittet. A színész a József Attila lakótelep lezárt forgatási helyszínén rakta le vagyont érő fényképezőgépét, ám mire visszafordult, annak már csak hűlt helyét találta.
Angelina Jolie és Brad Pitt már többször nyilatkozták, hogy mennyire jól érzik magukat hazánkban. Ám úgy tűnik, a megannyi kellemes emlék közé néhány kellemetlen is vegyült. Nem elég, hogy Jolie-t egy ferencvárosi forgatási helyszínen megrövidítették másfél millió forinttal, amikor egy portásnak adta oda a terület bérleti díját, most ellopták Pitt egyik fényképezőgépét is. A több mint ötmillió forintot érő, Leica típusú gépet lapunk értesülései szerint a József Attila lakótelepi forgatási helyszínről emelték el múlt hét kedden.

– Valóban elvitték az egyik gépet. Brad a forgatás fotósaként négy fényképezőgéppel érkezett, mindegyiket másra használja. Ezek mind nagyon drága masinák, az eltulajdonított Leica S2 is több mint ötmilliót ér. Álmodni sem mertük volna, hogy a forgatás helyszínéről elviszi valaki. Brad letette, míg a másik géppel fotózott, és mire visszament érte, már eltűnt – tudtuk meg a stáb egyik tagjától, aki szerint a színész nagyon feldúlt volt, mikor észrevette, hogy meglopták. Leginkább az bántotta, hogy rengeteg olyan kép volt rajta, melyeket még nem sikerült lementenie.

Jolie-nak egyébként több nem várt költsége is akadt első saját rendezésű filmjének munkálatai során. Néhány hete a Rózsák terén büntették meg, mivel a stáb csak jóval a helyszínfoglalási engedély lejárta után távozott, ezzel akadályozva a tömegközlekedést. Sőt a József Attila lakótelepen maguk mögött hagyott szemét sem maradt következmények nélkül, értesüléseink szerint több millióra büntették a produkciót.

GYGA