Fordulat a Jóban Rosszbanban: új alakban tér vissza Száraz Dénes a sorozatba

A „nézői terror” hatására Tamás atya visszakerül a képernyőre, a reverendát azonban többé nem öltheti magára. A Bors úgy tudja, a pap ikertestvére lép színre.
A „nézői terror” hatására Tamás atya visszakerül a képernyőre, a reverendát azonban többé nem öltheti magára. A Bors úgy tudja, a pap ikertestvére lép színre.

Villám csapott Tamás atyába, a nézők pedig kitértek a hitükből. Egyszerűen nem akarták elfogadni, hogy a sármos színész végleg elhagyja a Jóban Rosszban csapatát.

– Amikor másodszorra tértem vissza, a producerrel azt beszéltük meg, hogy csak decemberig maradok a színházi elfoglaltságaim miatt. A pap karakterrel egyébként sem lehetett már tovább bonyolítani a történetet, így közösen döntöttünk a szétválás mellett. Egy-két lehetőség még van a visszatérésre, remélem, hogy valamit kitalálnak! Bízom a nézők szeretetében is! – nyilatkozta a Borsnak közvetlenül a sorozatban lezajló tragédia után Száraz Dénes, a nézői szeretet pedig a vártnál is nagyobbra nőtt.

– Én személy szerint is kaptam fenyegetéseket, pedig nem akartam senkinek fájdalmat okozni. Mondjuk, igaz, ennyire jóképű szereplő ritkán szokott távozni a sorozatból – reagált a producer, Nagy Tamás a Jóban Rosszban híveinek felháborodására. – A szűnni nem akaró „nézői terror” azt jelzi: hiba volt kiírni száraz Dénest, sőt vissza kell hozni. Dénes is ezt szeretné, és mi is ezen dolgozunk. A Tamás atya-rajongók fellélegeztek és rögtön ötletelni kezdtek. Több száz levél érkezett a sorozat készítőihez arról, hogy kedvencüket milyen fordulattal képzelik visszaírni a történetbe.

– Százával jönnek az ötletek, hogyan írjuk vissza Tamás atyát a sorozatba, de ez nem ilyen egyszerű. Egyrészt a banális megoldást mindenképp kerülni szeretnénk, tehát a feltámadás vagy a szellemként kísértés szóba sem jöhet. Ráadásul a nézők annak alapján ötletelnek, amit eddig láttak, nekünk viszont több mint száz, előre leforgatott részünk van, így ha vissza is térne Száraz Dénes, a már kész epizódokhoz kell idomulnia a folytatásnak – fejtette ki korábban lapunknak Nagy Tamás a közkedvelt karakter visszatérésének bonyolultságát.

A Bors azonban úgy tudja, már megszületett Tamás atya színre lépésének forgatókönyve.

– Száraz Dénes új szereplőként, az atya eddig nem ismert ikertestvéreként kerül újra képernyőre. Az új karakter egy kicsit felfrissíti a történetet és így elkerülhető a sok bonyodalom, amit egy halott szereplő feltámasztása okozna – árulta el egy bennfentes. Az eddig nem ismert testvér felbukkanása egy ideig még biztosan várat magára, ugyanis a nyári szünet után néhány hónapig az előre felvett epizódokat láthatják a nézők.