Fluor lelép Amerikába

A megalakulása óta eltelt két esztendő alatt 260 koncertet adott be a Wellhello. A zenekar tagjai nem szeretnének belefásulni a nagy menetelésbe, ezért most visszavesznek a tempóból.
A megalakulása óta eltelt két esztendő alatt 260 koncertet adott be a Wellhello. A zenekar tagjai nem szeretnének belefásulni a nagy menetelésbe, ezért most visszavesznek a tempóból.

Megbeszélték, hogy tavaszig kivonják magukat a forgalomból, és nem vállalnak egyetlen fellépést sem. Fluor Tomi egyébként már évek óta tervezte, hogy szabadságra megy, de csak most sikerült száműzni magát a rivaldafényből. Ráadásul jó messzire, egészen pontosan Miamiba.

– Teljesen egybefolyt az elmúlt két év a Wellhelloval. Annyi mindent történt ez idő alatt, hogy öregedtünk vagy 10 évet. Iszonyatosan durva élményeket éltem át, teljesen megváltozott az életem. Brutálisan jó volt. De nem akarjuk azt, hogy belefáradjunk, nem akarjuk magunkat teljesen kimeríteni. Ezért úgy dönntöttünk most egy kicsit elvonulunk, és április közepéig nem vállalunk már semmit. Budapesten legközelebb júniusban lépünk fel – mesélte Fluor, aki életében először egyedül vág neki egy több hetes utazásnak.

Fluor még sosem utazott ennyi időre egyedül

– Egy hónapra elrepülök Miamiba. Lesz egy kis nyaralás jellege az utazásnak, egyébként meg hétfőtől-péntekig, napi öt órát nyelviskolában leszek, hogy a már meglévő angol nyelvtudásom addig csiszoljam, hogy zavarbaesés nélkül tudjak beszélni – magyarázta Fluor Tomi, aki hetek óta legalább napi egy órát tölt angolozással.

– Csak angolul nézek tévét, angol feliratozással, és mindenféle nyelvtanulós applikációkat nyomogatok a telefonomon, hogy bebiztosítsam magam annyira, amennyire lehet. Egyébként értem amit angolul mondanak, meg tudok is beszélni, csak mivel nem használtam, nem megy még annyira folyékonyan. Muszáj rágyúrni a tudásra jobban, hogy ne legyen bennem gát, ha meg kell szólalni. Kinyílik a világ az ember számára, ha nem csak a saját nyelvén tud megszólalni – tette hozzá.