Fiával bulizik Győrfi Pál

Nem ez az első eset, hogy apja és fia együtt látogat ki a Sziget Fesztiválra, a közös bulik azonban mindeddig várattak magukra.
Nem ez az első eset, hogy apja és fia együtt látogat ki a Sziget Fesztiválra, a közös bulik azonban mindeddig várattak magukra.

Az elmúlt években köztudottá vált, hogy Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat közkedvelt szóvivője irigylésre méltóan jó kapcsolatot ápol a most huszonegy éves nagyfiával. Úgy tűnik, ahogy Dániel cseperedik, ez az apa-fia barátság egyre mélyül.

– Tizenhat éves volt a fiam, amikor először kihoztam a Szigetre – mesélte a Borsnak jókedvűen Győrfi. – Akkoriban még előfordult, hogy azonnal lelépett a haverjaival, és inkább velük szórakozott, azóta viszont eltelt pár év, és úgy tűnik, hogy összeértünk a bulik tekintetében, együtt is remekül érezzük ma­gunkat.

Dániel régen levált édesapjáról, és a haverjaival mulatott a Szigeten, ma már együtt élvezik a koncerteket © Zsolnai Péter

Győrfi Pál azt is elmesélte, hogy bár sok szép lányt sodor a szél a fesztiválra, Danit most csak a zene és a szórakozás érdekli, mivel komoly párkapcsolatban él, a szórakozástól és a féktelenségtől pedig nem kell félteni a fiút.

Füvezett a színpadon a rapper

Stílusosan lépett a színpadra a világhírű 29 éves amerikai rapper és dalszövegíró, Wiz Khalifa. A marihuánás cigarettát nem megvető énekes egy méretes füves cigivel a szájában jelent meg a közönség előtt, amit néhány szippantás után be is dobott a több ezres tömeg közé.

– Úgy gondolom, hogy amit a felelősségről meg lehetett tanítani neki, azt ilyen idős korára már megtanulta, és a jelek szerint sikeresen. A Sziget egyébként is kiemelkedően biztonságos, megközelítőleg hatszáz egészségügyis van jelen a helyszínen, akik közül sokan járőröznek a fiatalok között, emellett tíz mentőautónk és egy profin felszerelt sürgősségi ambulancia is megtalálható. Kijelenthetem, hogy a Szigeten bulizni biztonságosabb, mint bármelyik városi szórakozóhelyen – mondta a Borsnak Győrfi Pál.

Wiz Khalifa © Zsolnai Péter