Celeb

Fiatal szeretőjétől féltik Polyák Lillát

Fái

Létrehozva: 2016.03.05.

„Szeretjük egymást!” – jelentette be a válófélben lévő színésznő és a nála 16 évvel fiatalabb kollégája. Ezt nem mindenki nézi jó szemmel.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté a Marie Antoinette próbái alatt szeretett egymásba a Budapesti Operettszínházban. Láttunk már ilyet, ők a sokadik ilyen pár. Ez a kapcsolat mégis más. Lilla csaknem húsz év házasság után válik Homonnay Zsolttól. Éppen péntek reggel volt a békéltető tárgyalásuk. Nem békültek.

Lilla különösen kemény időszakon ment át, mivel férje új barátnőjével egy színházban játszik együtt. Így hiába nem akarja, akkor is a szeme előtt válik szorosabbá a kapcsolatuk. Azt mégsem feltételezi senki, hogy a kétgyermekes édesanya bosszúból jött össze a fiatal kollégával.

Gömöri András Máténak, az Operett új üdvöskéjének eddigi szerelmi viszonyairól viszont sokat tudni. A többi közt, hogy kamaszkora óta vonzódik a negyvenes nőkhöz, akik irányítják, támogatják a karrierjét. Persze az is lehet, hogy ez csak a sors különös játéka.

Máté ért a nők nyelvén, 19 éves korában egy miskolci kolléganője fejét csavarta el, aki elmúlt 30 éves. Miután a Budapesti Operettszínházba került, az intézmény nála 19 évvel idősebb sajtófőnökét csábította el. Ez a kapcsolat több mint két évig tartott – addig amíg a kolléganő az Operettben dolgozott, aztán hirtelen vége szakadt.

Miután megjelentek a mostani, új szerelemről szóló hírek, a volt sajtófőnök azt írta a Facebook-oldalára: „Toyboy vagy selyemfiú... Végre megértettem...” Persze, az is lehet, hogy nem Gömörire gondolt. Megkérdeztük, de nem kívánt Mátéról beszélni. Csak annyit mondott: „Kívánom, hogy legyen boldog!”

Az sem volt titok, hogy utána egy városszerte ismert, befolyásos üzletasszony vette a szárnyai alá a színészt, aki húsz évvel idősebb nála. Ez három ok arra, hogy félt­sék a barátai Lillát, aki a válása miatt egyébként is sérülékenyebb.

– Mátét nem így ismerem – szögezte le határozottan Lilla. – Amit én ismerek belőle, amit tőle kapok, az jó, és remélem, ez így is marad. Az idő fogja megválaszolni, hogy ez mennyire igaz. Az elmúlt másfél, két év arra tanított meg, hogy ne féljem megélni a dolgokat. Szeretném a jelenben megtalálni a boldogságot. Nem szeretnék azon gondolkodni, hogy az, ami most van, később milyen következményekkel jár. Nem gondolok mást erről a kapcsolatról, mint ami. Most szeretnék minden percet megélni. Én aztán pontosan tudom, hogy semmi sem tart örökké. De lehet, hogy pont ő lesz az, aki pozitív csalódást okoz mindenkinek. Megnézzük, mit hoz az idő. Egyébként is, mindenkinek van előélete, az én koromban senki sem szűzen jön a kapcsolatba.

Miért működhet az ilyen viszony?

Egy fiatal nőnek azért lehet szimpatikusabb egy idősebb férfi, mert nagyobb élettapasztalattal rendelkezik, mint a fiatalabbak. Több esetben megfigyelhető, hogy jobban megbecsülik a korosabbak a nőt, sőt tiszteletben tartják, kedvesebbek és udvariasabbak, felelősségteljesebbek. Családalapításnál a stabil egzisztencia is érv lehet egy idősebb úr mellett.

Az idősebb nő egy fiatalabb férfinak azért imponálhat, mert érettebben viselkedik, és nagyobb tapasztalattal rendelkezik. Nem annyit és úgy játszmázik, ahogy a fiatalabbak, nyugodtabb, és sokkal nagyobb mozgásteret ad a férfinak. Feleslegesen nem, illetve kevesebbet féltékenykedik.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27390_resized.jpg?avcount=1713966015
origo.hu

Elképesztő dolog derült ki Ukrajnáról, erre nem gondolt senki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27394_resized.jpg?avcount=1713966015
origo.hu

Meghökkentő videó jelent meg Putyin rettegett szövetségeséről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157027_auto_resized.png
metropol.hu

Közleményt adtak ki a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158224_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153341_auto_resized.jpg
ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157010_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Kifejtette az elemző, kell-e tartani a világháború kitörésétől

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27391_resized.jpg?avcount=1713966015
origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156049_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 24.: a Skorpió új periódust kezd, a Halak bevonzza, amire vágyik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713966015
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158110_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kiderült: Ez a 4 csillagjegy a legjobb feleség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159166_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Meglepő ajándékot kapott Shane Tusup: „Szabályosan lesokkolt”

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151614_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/vezSYXVL2jQyqSjbjt5zdJbIMS4S0uIstiNkLjFQ2WU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBkYmZjNjI1MTE0ODRkZDE4YjZmOTVlOWZhNjkzYTNh.jpg
Búcsú

Kerényi Miklós Máté megtörte a csendet: ezért távozik valójában az Operettszínháztól

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1U6pUn05Glj3ngoHY_vhWT6f-QLMqIBVmi-704lmvOY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y0OGEzNTNhZTU2MjQ2Njc5NTExMzZlZDQ1YjRhYjdj.jpg
Anyaság

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni