Celeb

Fésűs Nelly: Egy férfit soha nem szabad megkötni

A. T.

Létrehozva: 2016.06.26.

Őszintén bevallja, csupán divatból nem fog lemondani a kolbászról és a pörköltről. Éhezés helyett inkább sporttal formálja az alakját, amelyen nem látszik, hogy két gyermek édesanyja. A színésznő úgy érzi, végre kerek és boldog az élete.

Pont futni készült, amikor az interjú kapcsán telefonon megkerestem. Rendszeresen felhúzza a futócipőjét?

A rendszeresség nem feltétlenül igaz. Mostanában kezdtem el futni. Már nyári szünet van, és a nagylányom, Csenge itthon van, és tud vigyázni a kishúgára, így többször el tudok majd menni sportolni.

Mennyi időt tud magára szánni?

Amennyi időt hagynak. Tulajdonképpen megpróbálok némi időt lopni magamnak, és ebben Csenge és az uram tökéletes partnerek.

Ön a lelkes vagy a kényszersportolók táborát erősíti?

Amikor már befejeztem, akkor szeretem, de amíg nem indulok el, addig nagyon nem. Én nem tartozom a nagyon motivált lányok közé. Tudom, hogy időnként menni kell, és büszke vagyok magamra, ha megcsináltam. Elindulni viszont borzasztóan nehéz. Itthon nem szeretek semmit sem csinálni. Ha arra várok, hogy majd itthon mozgok, akkor abból semmi sem lesz. Esélytelen. Van, aki ezt meg tudja oldani, én nem. Nekem muszáj elmennem, ha aktívan szeretnék sportolni.

Könnyen formálható a teste?

Abszolút, és valószínűleg ezért sem érzem annyira magamban az elindulási vágyat, az elszántságot. Szerencsés alkat vagyok, viszonylag hamar látszódik az edzés eredménye.

Sportolni nem szeret. És enni?

Azt nagyon. Mi a magyaros konyhát szeretjük – egészségesen.

Ez mit jelent?

A pörkölt nálunk nagy sláger, mindannyian rajongunk érte. Ha például ez kerül az asztalra, akkor a nokedlit teljes kiőrlésű liszttel készítem. A kolbászt is nagyon szeretjük, nem mondunk le róla, de barna kenyérrel fogyasztjuk. Rizsből is a barnát választjuk, és nem tartok otthon kristálycukrot. Szerencsére nem is igényli a család, nem vagyunk édesszájúak. Ezzel szemben rengeteg zöldség és gyümölcs fogy. A húsok mellé is salátát tálalok, de ne úgy képzeljék el, hogy eléjük rakom a húst és egy fejes salátát, hogy na, egyeteket. Számtalan finom saláta van, szezámmagokkal, olajokkal... Jól ki van ez találva.

Jó háziasszonynak tartja magát?

Igen. Majdnem mindennap főzök, és csak azért nem naponta, mert általában nagyobb mennyiséget készítek, és az két napig elég.

Kiegyensúlyozott családi életet él. Párjával, Vajtó Lajossal harmonikus a kapcsolata. Milyen alapszabályok szerint működik a viszonyuk?

Tudni kell elengedni a másikat. Egy férfit soha nem szabad megkötni. Igazából a nőket sem. Mind a két félnek jár egy nap a héten, ami az övé. Menjen pasis vagy csajos napra, vagy csinálja azt, amihez kedve van. A lényeg, hogy a másik ebbe ne szóljon bele, inkább segítsük egymást, főleg, ha már gyerek is van a kapcsolatban. Aztán mi hívogatni sem szoktuk a másikat napjában ki tudja hányszor. Még az is előfordul, hogy egyszer sem hívjuk. Reggel elmegyünk itthonról, és csak azért, hogy épp mit csinál a másik, nem telefonálunk. Mindenki intézze a saját dolgát, ha fontos közlendőnk van, akkor úgyis jelezzük.

A kislányuk, Elza még csak másfél éves. Mennyi időt tudnak kettesben tölteni?

Miután a gyerekek lefeküdtek, mindig beszélgetünk, olyankor kettesben vagyunk. Persze, szükség van arra is, hogy időnként az ember elmenjen vacsorázni vagy moziba, de az az igazság, hogy nekünk most erre valahogy nincs igényünk. Örülünk, hogy együtt lehetünk a gyerekekkel.

Úgy tudom, a párja igényli, hogy mindig csinosan mutatkozzon mellette.

Igen. Én nagyon szeretek kényelmesen öltözködni, akár egy melegítőben, lófarokba fogva a hajam intézni a dolgaimat, de hát az ember kinek akar tetszeni? A párjának. Az én párom viszont azt szereti, ha csinosan öltözködöm. Így kompromisszumot kötök magammal. Úgy indulok el otthonról, hogy előtte még belenézek a tükörbe, és felteszem a kérdést magamnak: vajon ő elégedett lenne a látottakkal? Kozmetikumlány viszont nem vagyok. Nyáron egy szempillaspirálon és egy szemceruzán kívül nem használok mást, próbálom védeni a bőrömet.

Kívülről úgy tűnik, harmóniában van önmagával.

Nagy szerencsém van. A Jóisten a tenyerén hordoz. Soha nem akartam minden este színpadon állni, vagyis fiatalkoromban volt ilyen időszakom – akkor úgy éreztem, elfelejtettek, ha nem voltam színpadon, és rám tört a depresszió, de már nem. Megtaláltam az egészséges egyensúlyt a család és a munka között. Számomra a család az alap. Azt is nagyon várom már, hogy leutazzunk a hajónkra a Balatonhoz, és csak pihenjünk együtt. Nincs főzés, mosogatás, csak sok séta, úszás a Balatonban, és ha megéhezünk, elmegyünk egy étterembe.

Ön szerint ezt a nyugalmat a Jóistennek köszönheti?

Védőangyal, Jóisten, sors, mindegy, hogy hívjuk. Biztos, hogy vannak, akik védenek és irányítanak minket. Az én védőm nagyon jó munkát végez. Lehet több pénzem és nagyobb házam, de igazából nincs erre szükségem. Van egy szép és egészséges családom, és ennél semmi sem értékesebb a számomra.
    

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162256_auto_resized.jpg
origo.hu

Figyelmeztetést adtak ki az autósoknak: sokba kerülhet, ha ezt elmulasztják

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27431_resized.jpg?avcount=1714066817
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162976_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megismétlődött Suhajda tragédiája, 20 év tapasztalattal rendelkező hegymászó vesztette életét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162714_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Megérkeztek a helyszíni fotók a reggeli metrógázolásról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161017_auto_resized.jpg
ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159382_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Baljós árnyak: Finnország kihúzta a gyufát az oroszoknál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162546_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Kokaint találtak a népszerű diszkontlánc üzleteiben, gépfegyveres rendőrök szálltak ki a helyszínre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162850_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja