Celeb

Férfivá operálták a Csillag születik táncoslányát

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2016.08.09.

A lelki és testi fájdalmak – melyeket átélt – ellenére is azt mondja, megérte a nemváltoztatás. Férfitestben lett teljes az élete, apaként végre boldog, és szakmailag is kiteljesedett.

Forrás: Végh István

Nem szívesen beszél a nyilvánvalóról, pedig aki emlékszik a 2011-es Csillag Születik műsor zseniálisan tehetséges, fiús, de egyértelműen lány, Claudia néven versenyző táncosára, annak mégiscsak feltűnik némi változás rajta, amikor összefut vele Budapest belvárosában, ahol lakik. Például, hogy mély a hangja, lapos a mellkasa, nagyon izmos lett, és borostás az arca.

Gomes férfi lett a szó minden értelmében, amit egy bátor döntésnek, és egy csapat elhivatott orvos lelkiismeretes csapatmunkájának köszönhet.

– Ma boldogan kelek fel minden reggel, mert amikor belenézek a tükörbe, akkor egy férfi néz rám vissza, aki én vagyok. De nem mindig volt ez így. Gyerekkorom óta tudtam, hogy rossz testbe születtem – meséli először meglehetősen szemérmesen a táncos.

– Tudtam, hogy előbb-utóbb rászánom magam a nemváltoztató műtétre, de sokáig féltem belevágni. Ma már azt mondom, hogy bárcsak előbb megléptem volna… mert minden fájdalommal együtt – és itt fizikai és lelki szenvedésre is gondolok – megérte. Most, hogy az átváltozás útjának utolsó métereinél vagyok, újjászülettem és boldognak érzem magam.

Gomesnek eltávolították a petefészkeit, a melleit, és kialakítottak neki egy péniszt. A külső változás mellett pedig hormonkezelést kapott, tesztoszteront, amitől végleg férfivé vált. Szőrös a teste és mély a hangja. A táncos azt meséli, hogy a lelki változás gyakorlatilag ugyanolyan megterhelő volt számára, mint a testi és ezektől nem csak ő szenvedett, hanem a volt párja is.

– A változás kezdetén úgy éreztem, hogy nem történik velem semmi, türelmetlen is voltam, megmondom őszintén – magyarázza mosolyogva. – A kétnaponta kapott hormonok aztán egyik napról a másikra megváltoztattak. Nincsenek fázisok, nincsen átmenet, nem tudsz menet közben hozzászokni, hanem szó szerint napok alatt megtörténik. A tested és az agyad is egyszerre változik, cikáznak a gondolataid. Megváltoztak az ízek, amit érzek, a színek amiket látok, az illatok az orromban.

A változást viszont nem viselte könnyen a párja, ezért szakítottak. Gomes sokéves szenvedése mögött azonban egy egyre boldogabb ember kezdett megszületni.

– A volt páromnak van két kisfia, Arian 3, Steven pedig 2 éves most. Csecsemőkoruk óta a sajátomként nevelem őket. Elmondhatatlanul szoros kötelék van köztünk, az életem legfontosabb szereplői ők. Apunak hívnak, mindig is úgy szólítottak, büszkén lépkednek mellettem amikor kimegyünk a játszótérre hintázni. Férfivá tesz a felelősség, ahogy gondoskodnom kell róluk – teszi hozzá elérzékenyülve.

Gomez a Csillag Születik óta alig hallatott magáróll. Nem titok, hogy egy nagy durranással tér most vissza.

– Kész vagyok arra, hogy újra megmutassam magam a közönségnek – mondja. – Mivel lelkileg és testileg harmóniában vagyok, ezt érzik rajtam, és jönnek a felkérések, reklámfilmek, a bemutatók, a koncertek. Sokáig nem kerestek, mert azt mondták, nem lehet engem eladni… Ez is megváltozott. Van egy mozdulatművészeti stúdióm, ahol táncokat tanítok, gyakorlatilag minden műfajban, a klasszikustól a modernig. Egy nagyszabású revün is dolgozom, ezzel fogjuk járni az országot és terveink szerint a világot is. Egy különleges hangulatú és látványú show ez, amit kis klubokban, de sportcsarnokokban is elő lehet adni. Örülök, hogy ezt csinálhatom, hogy kifejezhetem magam a tánccal. Ehhez értek. Szeretnék minél több embernek örömet okozni vele. Legalább annyit, amennyit én kapok a mozgástól.

Angéla fiúból lett lány, és élvezi a szexet

Az ország egyik legismertebb nemváltoztatója Novák Angéla, a „Celeb vagyok ments ki innen!” című műsor sztárja, akivel a Barátok Köztben is találkozhatott a néző. Angéla fiúból lett lány, ő is gyermekkora óta tudta, hogy rossz testbe született a lelke.

– A műtét után adatott meg először, hogy a szexualitás élvezeti forrás legyen. Meg kellett tanulnom a testem működését. Egyáltalán nem volt „idegentestérzésem”, boldogsággal töltött el, hogy a testem is pozitívan reagált a változásra. Mintha mindig női nemi szervem lett volna – mondta Angéla korábban a Borsnak.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141656_auto_resized.jpg
origo.hu

A brit fiataloknak már nem éri meg dolgozni, a munka helyett a segélyt választják

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27186_resized.jpg?avcount=1713452420
origo.hu

Borzasztó felfedezés: megtalálták az első vámpírbaktériumokat, embervért esznek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139002_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, amelynek sosem látott bőséget hoz a Bika hava

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141219_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Magyar Péter bohócnak nevezte a FIDESZ kommunikációs igazgatóját + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136775_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141684_auto_resized.jpg
vg.hu

Lázár János nyíltan beszélt: rengeteg fegyvert kell vásárolnia Magyarországnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27188_resized.jpg?avcount=1713452420
origo.hu

Brutálisan összeverték az utcán a TV2 sztárját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137545_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713452420
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713452420
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141230_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Óriási a baj: gyógyszert hívott vissza a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/qXB74QkEJUfIrZYmEunDDCwjt0HPbchZ8rxyUSMjGEk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RhMjcwNGYyY2VmMDQ0ZDliZWQ1YTQ1NDE0ODIwYWE0.jpg
MONOKLI

„Hiába kiabáltam segítségért" – brutálisan összeverték a magyar énekest, sokkoló fotók