Férficsókkal kért bocsánatot Balázs

Sokan nekimentek a műsorvezetőnek, miután a rádióban melegnek titulált egy egyetemistát. Akkor nem kért elnézést, a tévében viszont meglepő gesztust gyakorolt: lekapta Vadon Janit.
Sokan nekimentek a műsorvezetőnek, miután a rádióban melegnek titulált egy egyetemistát. Akkor nem kért elnézést, a tévében viszont meglepő gesztust gyakorolt: lekapta Vadon Janit.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani ért az állóvíz felkavarásához. Főleg, ha még az előző, nagy vihart okozó ügyük hullámai sem csitultak.

Mint ismeretes, a két műsorvezető a múlt hét elején a reggeli rádióműsorukban viccesnek szánt beszólásaikkal megkérdőjelezték annak az egyetemistának a nemi hovatartozását, aki igazságtalannak tartotta, hogy a férfiaknak belépőt kell fizetniük a szórakozóhelyeken, ahová a lányokat ingyen engedik be.

Balázsék emiatt aztán napokon át hideget-meleget kaptak, sokan homofóbnak titulálták őket. Válaszreakciójuk viszont egészen tegnap estig elmaradt, amikor is a Vundersőn és Zuperszexi adásában szájon csókolták egymást.

Az érintettek továbbra sem kívántak megszólalni, azonban Herman Péter, a show kreatív producere elárult a Borsnak egy-két dolgot.

– A nézők láthatták, hogy Balázsék a műsor első részében nagyon direkt módon kértek elnézést Teczár Szilárdtól, illetve folytatták az értelmes és építő beszélgetést
az ügy kapcsán – kezdte Sebestyén és Vadon csókjának történetét a producer, akiről kevesen tudják, hogy a két műsorvezetővel gyakorlatilag együtt kezdte a szakmát, mert annak idején a zenecsatornától indultak mindhárman.

– Ha valaki, akkor én pontosan tudom, hogy Balázstól és Janitól távol áll bármi, ami a homofó­biával összeköthető. Két családos férfiról van szó, az egészségesen gondolkodó és felvilágosult emberek közé sorolom, soroltam mindig is őket.

Az elmúlt hét történései számunkra leginkább azt mutatták, hogy milyen döbbenetes rosszindulat tud valamit körbevenni, amit egye­sek félreértenek, félre akarnak érteni. Azt gondolom, minden izgalmas vitának és minden humoros megnyilatkozásnak helye van.

Ezeket soha nem szabad, nem kell és nem érdemes félreérteni, mert ha félreértjük őket, akkor mindig a lényeg mellett megyünk el. Talán ez a színpadi csók egy picit ennek az egész történetnek a karikatúrájaként szerepelt a műsorban.

Jól bevált show-elem: összetapadó férfiajkak

Nem Sebestyén Balázs és Vadon Jani színpadias akciója volt az első, és valószínűleg nem is az utolsó, amikor két férfi a nyilvánosság előtt lehelt csókot egymás ajkára.

Johnny Depp a tévénézők és a stúdió közönségének legnagyobb megdöbbenésére csókolta szájon Jimmy Kimmelt egy élő show-jában, miután a műsorvezető jóképűnek titulálta. A váratlan szájra puszit óriási üdv­rivalgás kísérte, imádták a nézőtéren helyet foglaló hölgyek.

Mészáros Árpád Zsolt és Hujber Ferenc a közszolgálati csatorna kamerái előtt váltott forró színpadi csókot egymással A Dal című műsor próbáján. A két színész állítólag egy jól begyakorolt koreográfia részeként puszilkodott, amibe a stúdió tagjait elfelejtették beavatni.

Mészáros Árpád Zsolt egy másik idei rendezvényen Dolhai Attilának is megmutatta, mi is az a férficsók, igaz, nem készakarva. A színészek baráti puszija az Operettszínház évadzáró partiján véletlenül csúszott félre, miután MÁZS átvette az Év színészének járó elismerést.