Felmondta a luxuscég Demcsák Zsuzsa szerződését?

Lehet, hogy visszalépett a szponzor, akitől Demcsák Zsuzsa azt a márkás órát kapta, amely a volt férjével folytatott perben is szerepel.
Lehet, hogy visszalépett a szponzor, akitől Demcsák Zsuzsa azt a márkás órát kapta, amely a volt férjével folytatott perben is szerepel.

December 17-én egy impozáns rendezvény keretén be­lül újra megnyílt annak a svájci óramárkának a luxusüzlete, amelyet még 2014 novemberében szinte teljesen kiraboltak. Az ün­nepségről azóta néhány fotósorozat is felkerült az internetre, többek között az óramárka központi weblapjára is. A felvételek alapján derült ki, hogy a megnyitón számos hazai híresség jelen volt. Oroszlán Szonja az átadást jelképező szalagátvágás előtt mondott beszédet, Hien pedig énekelt. Rajtuk kívül Zsédát és Zimány Lindát sikerült megtalálnunk a képeken. Ám Demcsák Zsuzsát hiába kerestük.

A TV2 műsorvezetőjének neve akkor forrt össze a márkával, amikor a volt férjével történt viharos szakítását követően azért is feljelentette a férfit, hogy ellopott tőle két értékes karórát. Alig egy hónapja is úgy érkezett a bíróságra, hogy egy ilyen márkájú órát viselt, amelyet állítása szerint szponzori szerződésük alapján, reklámcélra kapott. Egyszer a volt férjet már felmentették a vád alól. Zsuzsa pedig a bíróságon azóta is azért magyarázkodhat, hogy az utólag becsatolt szponzori szerződésre hogyan kerülhetett rá egy olyan személyi igazolvány száma, amelyet csak hetekkel az aláírás után kapott kézhez.

A Bors megkereste Zsuzsát, hogy megtudja, miért nem ment el a megnyitóra. Egyáltalán, kapott-e meghívót. Él-e még a szponzori szerződése? Ha nem, akkor miért bontották azt fel? A műsorvezető azonban csak egy rövid választ küldött megkeresésünkre.

– A szponzori megállapodások tartalma a szerződő felekre tartozik, nem a nyilvánosságra, ezért nem kívánok részletekbe bocsátkozni – közölte.