Feleségek luxuskivitelben: Luxykának nevezték át Köllő Babettet

A hétköznapokban igyekszem visszafogni magam. Farmert hordok, de azért a táskám és a cipőm kirí – ecsetelte a Borsnak Köllő Babett, akit a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert meg a nagyközönség.

A hétköznapokban igyekszem visszafogni magam. Farmert hordok, de azért a táskám és a cipőm kirí – ecsetelte a Borsnak Köllő Babett, akit a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert meg a nagyközönség.

Többeknél kiverte a biztosítékot a VIASAT3 leg­újabb mű­sora, amely fényűző körülmények között élő magyar hölgyekről szól. A nézők csak kapkodják a fejüket a milliós gyémánt ékszerek, méregdrága ruhaköltemények, bundák és hatalmas luxusvillák láttán, ami a szereplőknek, Rubint Rékának, Vasvári Viviennek, Farkas Ritának, Smaltig Dalmának, Csősz Boginak és Köllő Babettnek azonban természetes. Utóbbi egyik emlékezetes pillanata volt, amikor elárulta, hogy a több mint száz pár cipője mellett annyi ruhája van, hogy bővíteni kéne a négyszáz négyzetméteres házukat. Babett mégis úgy véli, nem ilyen férjet képzelt el magának.

Húsz évvel idősebb férje lenyűgözte Babettet

– A férjem tudja, mire gondoltam, amikor ezt mondtam – magyarázza a Borsnak a táncosként is dolgozó színésznő. – Egy lány fiatalon nem arról álmodozik, hogy egy nála húsz évvel idősebb férfival éli le az életét. Nekem is volt né­hány velem egykorú párom, de amikor megismerkedtem Andrással, egyszerűen lenyűgözött. Nem tartotta jó ötletnek a műsort, végül belement, mert szeret. Egyébként nemcsak az embereknek vagyok olykor sok, hanem neki is. De már lazult mellettem a tizenkét év alatt – nevetett Babett, akiről még a kollégái sem tudták, micsoda fényűzésben él.

– A házunkba alig engedtünk be valakit, nem kérkedtünk. Az első adás óta Luxykának hívnak a kollégák, és oltogatnak rendesen a megnyilvánulásaim miatt, de ez nem zavar. Talán azért is jól elviselnek, mert évente kétszer szanálok otthon, és olyankor több zsák, szinte új ruhát viszek be a színházba, ahol szabad a rablás – mesélte Babett, aki kikéri magának, ha azt gondolják róla, ő egy unatkozó milliomosfeleség.

Babették kevés embert engednek be fényűző villájukba, mert nem akarnak kérkedni vele

– Több előadásban játszom egyszerre, alig van időm. A hétéves kislányom mellé például a születésekor fogadnom kellett egy főállású bébiszittert. Nélküle élni sem tudnánk. A vásárlásokat is ügyesen kell megoldanom, csak két-három naponta van rá időm. Persze így is tudok jócskán költekezni, pont nemrég gondolkoztam el azon, hogy az egyik vendégszobát átalakíttatom gardróbbá, mert kevés, ami van. Van egy helyiség a hétköznapi ruháimnak, egy az estélyiknek, és van kettő a cipőknek – magyarázta Babett, aki meglepő módon imád a konyhában tüsténkedni, ha van ideje. De annak is megadja a módját.

– Van mackónadrágom, Ar­mani, hogy jól nézzek ki a tűzhely mellett is. Amerikában veszem, mert ott olcsóbb – nevette el magát Babett.

Négy aranyköpés

1. „Hogyha tudnák az emberek, mi van rajtam, hogy hány karátos meg mennyi pénzbe került, akkor nem hiszem, hogy mernék az utcán sétálni” – Csősz Boglárka.

2. „Csillár, tapéta és festmény nélkül nincsen vécé” – Köllő Babett.

3. „A szerelemért meg kell dolgozni, és hozzá kell pénz is! Ezért a kettő együtt jár”– Csősz Bogi.

4. „Ritkán hordom a jegygyűrűmet, ugyanis száz kis brillkő van benne, nagyjából az ára egy középkategóriás autóéval vetekszik, plusz nem kell azonnal elárulni, hogy férjnél vagyok” – Köllő Babett.