Fel kellett vágni az x-faktoros Zsófi hasát

Néhány nappal hasi operációja után hazaengedték a kórházból Kállai-Kiss Zsófit, az X-Faktor felfedezettjét. Az énekesnő várhatóan hathetes kényszerpihenőn lesz.
Néhány nappal hasi operációja után hazaengedték a kórházból Kállai-Kiss Zsófit, az X-Faktor felfedezettjét. Az énekesnő várhatóan hathetes kényszerpihenőn lesz.

Súlyos hasi műtéten esett át a múlt héten Kállai-Kiss Zsófi, aki már az otthonában lábadozik.

– Laparoszkópiás – szike nélküli – műtétre feküdtem be a kórházba, de a beavatkozás során kiderült, hogy a petefészekcisztámat ezzel a módszerrel nem lehet eltávolítani, így tizenkét centis vágással a hasamon ébredtem az altatásból. Kissé sokkoló volt, noha erre a lehetőségre is felkészítettek az orvosok – vallotta be a Borsnak az énekesnő, majd hozzáfűzte: az orvosok és a nővérek is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak vele. – Erős lány vagyok, hamar meggyógyulok!

A volt x-faktorost akkor szerette meg az ország, amikor a tehetségkutató 2010-es válogatójában kivételes átéléssel adta elő Cserháti Zsuzsa egyik számát. Bár azon a versenyen nem jutott be az élő show-ba, a 2014-es szériában már igen (lenti videó), és karrier­je azóta is szépen ível felfelé.

– Folyamatosan dolgozom, és azt tartom szem előtt, hogy a munkád történjen csendben, a sikered viszont legyen zajos. Szándékosan vonultam kissé háttérbe, nem sietek sehová. Igényes albumot szeretnék készíteni a saját stílusomban, és nem érdekelnek sem a trendek, sem az elvárások – mondta Zsófi. – Nem érzek megfelelési kényszert, és amióta így élek, folyamatosan érkeznek a felkérések. Ha kicsit jobban leszek, akkor az akusztikus formációmmal, Kovács Tamás gitárossal és Rafael Mario zongoristával klubkoncerteket is vállalunk majd.