Fájdalomcsillapítás nélkül szült Szinetár Dóra

Négy kilóval, vízben jött világra Benjámin, akivel édesanyja szerint a három gyermeke közül a legkönnyebb volt a szülés.
Négy kilóval, vízben jött világra Benjámin, akivel édesanyja szerint a három gyermeke közül a legkönnyebb volt a szülés.

Sokat eszik, békésen alszik – egyszóval a hatnapos csecsemők teljesen átlagos és gondtalan életét éli Szinetár Dóra és Makranczi Zalán vasárnap született kisfia, Benjámin. Csak a kicsi érkezésével hétfősre duzzadt família élete bolydult fel kissé, igaz, Dóra rutinos édesanyaként könnyen veszi az akadályokat. A színésznő a hot! Magazinnak mesélt a szülésről, amihez a víz erejét választotta, viszont fájdalomcsillapítást nem kért. A sötétbarna hajas baba négy kilóval jött a világra.

Dóri teljesen jól van, úgy jár-kel, mintha mi sem történt volna. Nem hiába, rutinos már.

– Vasárnap délután hat körül kezdődött a nehezebb része, és kilenckor már meg is született Benjámin, vízben. Nagyon jó élmény volt, olyan, amilyenre számítottam. Sokat segít a víz, meg az is, hogy negyvenéves vagyok – mesélte a lapnak Benjámin érkezéséről a kismama, aki mellett férje, Zalán is végig jelen volt a szülőszobán.

– Nem érzem magam fáradtnak, három óra vajúdás nem olyan sok A három szülésem közül ez volt a legkönnyebb – folytatta a színésznő.

Makranczi Zalán is végig jelen volt a szülőszobában © DFP

Dórit és a picit már hazaengedték, Benjámint a szülei mellett nagyszülei, Szinetár Miklós és Hámori Ildikó, és a színésznő két nagyobb gyermeke, Márton és Zorka rajongja éppen körbe. A Szinetár család ugyanis egy többgenerációs házban él.

– Gyönyörű nagy gyerek, szép stramm baba, erős kisfiú lesz – mesélt lelkesen a Borsnak harmadik unokájáról a nagypapa, aki azt is elárulta, ahogy az édesanyát, úgy a kicsit sem viselte meg a szülés. – Dóri teljesen jól van, úgy jár-kel, mintha mi sem történt volna. Nem hiába, rutinos már. Segítünk, amiben tudunk, elsősorban a nagymama, aki főz, ha kell, vagy Zorkát viszi az iskolába – mesélte Szinetár Miklós.

Szinetár Miklós és felesége amiben csak tudnak, segítenek

Gyerekek és házasságok

Dórát többen is támadták, hogy a harmadik apukától a harmadik gyermekét várja. Pedig a színésznő nem arról híres, hogy hetente váltogatná partnereit. Lőcsei Jenő balettművésszel 17 évesen házasodott össze 1993-ban, két évre rá született meg fiuk, Márton. 2005-ben házasodott össze Bereczki Zoltánnal, akivel nyolc évig éltek együtt, kislányuk, Zorka 2007-ben jött a világra. Makranczi Zalánnal 2012-ben szerettek egymásba, Benjámin is házasságban született.