Celeb

Fájdalmasra sikerült Kapócs Zsóka első randija gyermeke apjával

Fái

Létrehozva: 2018.01.06.

<p>Simek Péter, válogatott focista Kapócs Zsóka gyermekének apja. Tökéletes párt alkotnak - bár első randevújuk nem volt épp mesébe illő.</p>

Forrás: Instagram, Facebook

Kapócs Zsóka úgy döntött, nem titkolja tovább, hogy ki a szerelme. A Best magazinnak nyilatkozott arról, hogy Simek Péter, egykori válogatott focista mellett találta meg a boldogságot. Sőt, ő az, aki teljesítette élete álmát, akivel együtt várják kisfiúkat. És ez nem volt könnyű, mert az, hogy Zsóka édesanya lehet, maga a csoda. De szó szerint, mivel az endometriózis nevű, alattomos nőgyógyászati betegség miatt nem tudott teherbe esni. De sosem adta fel, hat kemény éven át küzdött, fájdalmas kezeléseket, hosszú órákig tartó műtéteket vállalt. Közben beleszeretett Péterbe, aki, mindenben támogatta. Lehet, Zsóka éppen azért adta neki a szívét, mert élete álmát segített teljesíteni.

– Sosem estem teherbe, nem jött a baba se természetesen, se lombikkal. Minden rosszra gondoltam. Nem akartam megbolondulni, ezért elkezdtem az örökbefogadáson gondolkozni. A párom mindenben mellettem állt, ez sokat segített. Azt mondta, ha nem lesz vér szerinti babánk, akkor is mellettem marad és örökbe fogadunk. De megtörtént a csoda! – nyilatkozta Zsóka korábban a Borsnak.

A magazinnak arról is mesélt, hogy a találkozásuk véletlenszerű volt, egy ismerősének köszönt az utcán, aki éppen Péterrel beszélgetett. A férfi elkérte a számát, felhívta és megbeszéltek egy randit. Azt tervezték, elviszik Zsóka vizsláit, Kabát és Málnát a budai hegyekbe sétálni. Zsóka viszont annyira zavarban volt, hogy a kocsija csomagtartójának a tetejét rácsukta a hüvelyk- és mutatóujjára. Az első randin csillagokat látott a fájdalomtól, mivel eltört az egyik ujja. De ez a zökkenő volt az egyetlen, azóta harmonikus az életük.

– Peti rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, és minden szempontból megfelel az elvárásaimnak. Életemben nem találkoztam még ennyire tiszta lelkű, kiegyensúlyozott férfival. A céljaink megegyeztek, ő is családra vágyott már, mint én, és neki sincs gyereke. Ezt hívják egymásra találásnak – mondta Zsóka a Bestnek.

Aki ismeri a szépségkirálynőből, színésznővé, majd lakberendezővé avanzsált szőke szépséget, az tudja, hogy mennyire vibráló természet, milyen lobbanékony és nyughatatlan. Péter a maga nyugodtságával neki a legjobb választás.

Simek pályafutása

Még tizenéves volt, amikor berobbant az élvonalba, és alig múlt el 18 éves, amikor a Videoton felnőttcsapatába került.1999-ben igazolt át a Gázszer FC-hez, itt két szezont is lehúzott. Ezt követően a Vasas vette meg, itt a csapatát hozzásegítette az UEFA Kupa selejtezőinek eléréséhez.

Karrierje akkor emelkedett még feljebb, mikor megvette az Újpest, de három szezon után visszatért a Videotonhoz. 2009-ben fél évre visszatért az Újpesthez, majd 2011 nyarán ismét a Vasashoz szerződött. Profi pályafutását 2013-ban fejezte be. Jelenleg Siófokon, az NB II-ben dolgozik pályaedzőként. Emellett az egyik tévécsatornánál szakkommentátor.

Boldogok együtt, türelmetlenül várják, hogy márciusban megszülessen a kisfiúk. A harmóniát csak egy apróság árnyékolja be. Zsóka még mindig rengeteget dolgozik. Egyszerre három lakás tervezését, felújítását végzi egymaga. Soha nem szeretett nyugton ülni, de ez egy várandós nőtől elég sok.

– Ez az egy dolog van, amiben nem értenek egyet. Péter azt szeretné, ha nem hajtaná túl magát, ha többet pihenne, de még nem sikerült konszenzusra jutniuk – kotyogta ki egy közös barátjuk.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156624_auto_resized.jpg
origo.hu

Amerikai hírszerzők szerint Ukrajna összeomlásával lesz vége a háborúnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27376_resized.jpg?avcount=1713923710
origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17153858_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157031_auto_resized.jpg
ripost.hu

Elképesztő örömhírt jelentett be Szabó Zsófi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152307_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Eddig szidták érte, most fél Európa Magyarország útját választotta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27374_resized.jpg?avcount=1713923710
origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155579_auto_resized.jpg
travelo.hu

Különleges, ám rendkívül mérgező növény nyílik a Hortobágyon és erdeinkben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713923710
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713923710
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1U6pUn05Glj3ngoHY_vhWT6f-QLMqIBVmi-704lmvOY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Y0OGEzNTNhZTU2MjQ2Njc5NTExMzZlZDQ1YjRhYjdj.jpg
Anyaság

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit