Fábry embereivel erősít Hajdú Péter

Showtime Hajdú Péterrel címmel indul új műsor a TV2-n, a Frizbi pedig búcsúzik a nézőktől. Hajdú a konkurencia sztárjaitól is elhappolt embereket.
Showtime Hajdú Péterrel címmel indul új műsor a TV2-n, a Frizbi pedig búcsúzik a nézőktől. Hajdú a konkurencia sztárjaitól is elhappolt embereket.

Hat évvel az indulása után véget ért a TV2-n a Frizbi Hajdú Péterrel, ugyanebben a pillanatban pedig megszületett a Showtime. A Bors úgy tudja, egy hosszas tárgyalássorozat eredményeként állapodott meg a producer és a csatorna, Hajdú Péternek pedig sikerült a csapatát igazi nagyhalakkal megerősítenie. Legalábbis erről számolt be lapunknak egy bennfentes.

– Korábban tizenhárom éven keresztül a Fábry-show, az elmúlt hónapokban pedig a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett Gyertek át szombat este! című műsor tartalmáért felelt az a két hölgy, aki igent mondott Hajdú megkeresésére. Azaz az RTL-en futó műsor gyártását is megkapott Balázs ajánlatára nemet mondtak, és Hajdút választották helyette – mondta neve elhallgatását kérő forrásunk, aki azt is tudni vélte: a két tapasztalt szakember elvesztése érzékenyen érintette a csatorna műsorát, és természetesen a producert, Balázst is.

© Fotó: AFP/Europress

Szakmai berkekben azt is beszélik, hogy Hajdú műsora lehet a modern kori magyar televíziózás első olyan jellegű esti show-ja, amely a leginkább hasonlít a tengerentúlon naponta milliókat a képernyő elé szegező late night show-khoz. A tizenhét esztendőt a képernyőn lehúzó Jay Leno és korunk legnagyobb amerikai standuposként indult és műsorvezetővé lett sztárja, Jimmy Fallon lehet a követendő példa. Utóbbi nemcsak humoráról, hanem ének- és tánctudásáról is híres, így Hajdú Péteréknek feltehetően bőven lesz tennivalójuk, hogy kiszolgálják a közönségüket. Márpedig a műsorvezető-producer valami ilyesmit sejtetett a Borsnak adott, nagyon rövid nyilatkozatával.

– Óriási fába vágjuk a fejszénket, nagy durranásra készülünk, de egyelőre többet nem tudok róla mondani. Kéthetente jelentkezik majd a TV2 képernyőjén, már most tavasszal – közölte Hajdú.