Ezt tervezi Vajna Timi 20 év múlva

Nem foglalkozik a kritikákkal, csak arra koncentrál, hogy a férjétől független üzletasszonyként is megállja a helyét.
Nem foglalkozik a kritikákkal, csak arra koncentrál, hogy a férjétől független üzletasszonyként is megállja a helyét.

Közgazdász szakon végzett, így nem is csoda, hogy nem csak a partik csillogó világában, hanem az üzletben is megállja a helyét Vajna Timi, aki már az egyetemi évei alatt is dolgozott. Biztos német és angol nyelvtudással rendelkezik – utóbbi csiszolásában, férje, Andy Vajna is sokat segített. A Hot! magazin szerint Timi apró lépésekkel haladt előre a ranglétrán: az egyetem után marketing területen helyezkedett el, ma pedig több sikeres vállalkozás vezetője.

– Mindig is érdekelt a szépségipar és a divat, ebből fakadóan természetes, hogy ezeken a területeken indítottam el az üzleti vállalkozásaimat – mondta Timi a magazinnak. Az üzletasszony szépségverseny-tulajdonos, társtulajdonos a gyémántbizniszben, hosztesz-közvetítő cége van, és elismeri, körülményei nagyban hozzájárultak, hogy mára ilyen sikereket ért el.

– Nagy szerencsém van, hogy olyan dolgokkal foglalkozhatok, amiket szeretek, motivál az a közeg, amiben nap mint nap dolgozom. A férjem segítségemre van az üzleti vállakozásaimban, pénzügyi döntésekben gyakran kikérem a véleményét. Általában megfogadom a tanácsait, de volt már olyan, hogy homlokegyenest mást gondoltunk egy dologról, és nekem lett igazam – mondta Timi, aki húsz év múlva gyerekei körében képzeli el magát és nagyon szeretne társadalmi munkát végezni főleg Magyarország és a magyar emberek szolgálatában.