Ezt nem gondoltuk volna: bokorba pisil Christian Bale!

Majd’ leesett a székről Návai Anikó, amikor a Beverly Hills-i Four Seasonsben interjút készített a hollywoodi színésszel és az olyan őszinteséggel mesélt, amire egyáltalán nem számított.
Majd’ leesett a székről Návai Anikó, amikor a Beverly Hills-i Four Seasonsben interjút készített a hollywoodi színésszel és az olyan őszinteséggel mesélt, amire egyáltalán nem számított.

– Christian Bale az a fajta elmélyült művész, mint mondjuk Cserhalmi György. Nem szokott vicces-kínos sztorikat mesélni a magánéletéről – meséli Anikó. – Mivel az Ígéret című filmjéről beszélgettünk, megkérdeztem, hogy ő szegte-e már meg valaha az ígéretét? Erre elmesélte, hogy gyerekei, Emmaline és Joseph éppen abban a korban vannak, amikor örömmel pisilnek a kertben a bokorba. Christian elmagyarázta nekik, hogy ezt nem illik, nem szabad, inkább használják a vécét. A gyerekek megkérdezték tőle: apa te sosem pisilsz a bokorba? Soha, válaszolta Christian, és nem is fogok. Aztán bevallotta, hogy ezt az ígéretét nem tartja be, mert bizony ő is szeret a bokorba pisilni és szokott is! Azt hittem elájulok, amikor egy ilyen történettel jött elő.

Christian Bale meglepő titkokat árult el

Anikó természetes arról is faggatta, hogy járt-e Budapesten, és ha igen, akkor hogy tetszett neki? Kiderült, hogy a színész igen szorosan kötődik a magyar fővároshoz. 1999-ben, amikor az Amerikai Psycho-t csinálta, eredetileg nem őt akarták a főszerepre, hanem Leonardo DiCapriót. Végül nem Leo lett, Christian viszont annyira akarta, hogy elvállalta úgy, hogy csak akkor kap pénzt, ha megy a film. A házát el is vesztette, mert nem tudta fizetni. Akkor felhívta az ügynöke, hogy a Mária, Jézus anyjában övé lehetne Jézus szerepe. Azonnal igent mondott és azzal a lendülettel eljött Budapestre, mert itt forgatták.

– Elmesélte, hogy a sminkes, Sibi Blazic, akivel abban az időben ismerkedett meg, eljött hozzá Belgrádból Pestre. Christiannak nagyon sokat jelentett ez a látogatás, mert itt mélyült el a szerelmük. Az esti Hello, Hollywoodban megnézhetik, ahogy kimondja: „Budapestnek köszönhetem a feleségem!”