Ezért nem nősül újra Klausmann Viktor

Klausmann Viktor betöltötte az ötvenet, az életet azonban úgy habzsolja, mint a fiatalok.
Klausmann Viktor betöltötte az ötvenet, az életet azonban úgy habzsolja, mint a fiatalok.

Energiái kifogyhatatlanok, nem ismeri a pihenést. Ám, ha gyermekeivel lehet, az maga a kikapcsolódás. Két gyermeke született, két hölgytől, mégsem mondható hétvégi apukának.

– Nagyon jó viszonyban vagyok a volt párjaimmal. A fiam egy hosszú kapcsolat utolsó pillanatában született, a lányom házasságban. Igyekszem rengeteg időt velük lenni. Egyébként mindenkinek van már új párja, jól kijövök velük is – árulta el a Borsnak Klausmann, aki arra a kérdésünkre azonban titokzatosan válaszolt csak, hogy neki van-e új hölgy az életében.

– Ötvenévesen sem panaszkodom! Szükség van a heti két fallabdára! Azt mondanám, mindig szerelmes vagyok. Egyébként azért nem vagyok nős, mert a hűségről a saját elképzeléseim szerint, magam szeretek dönteni. Akiknek az én elképzelésem megfelelő, azok csatlakozhatnak hozzám. Annyi szabadságot kérek, amennyit adok is – mondta el a Borsnak a tévés, aki ma már a turizmust tartja főállásának. Strandot üzemeltet, síoktató, rendezvényeket szervez, és speciális mentő.

– A speciális mentés a szívem csücske. Az ehhez tartozó alapítvány elnöke, és egyik mentésvezetője vagyok. Ma már 40-en dolgozunk azért, hogy a Mátrában mentsük az embereket. A Kékestető üzemeltetése is részben a mi dolgunk. A minap pedig alpinista és vagyonőr tanfolyamot is elvégeztem. Utóbbit a Somogybabodi Offroad Fesztivál miatt, hogy a jogi alaptudásommal együtt tudjam, hogyan kell rendet tenni a placcon – mondta Viktor.