Ezért nem halljuk a hangját: Dudás Ádám felmondott a Sláger FM-nél

Miután eljött a Tényektől, egy ideig pihent, majd rádiózni kezdett, Abaházi Csabával és Vágó Pirossal vezette a Sláger Reggelt. Hetek óta viszont nem Dudás Ádám olvassa a híreket.

– Azért nem hallhatnak, mert szeptember elején felmondtam – mondta el Ádám. – A felmondási időm most járt le. Óriási lehetőség volt az egyik legnagyobb kereskedelmi rádió reggeli műsorában dolgozni. Csak kellemes emlékeim vannak, olyat csinálhattam, amit előtte soha. Sok érdekes vendég érkezett, többek közt Jakupcsek Gabi, Ónodi Eszter, Ábel Anita, Gianni Annoni. Jólesett, hogy a szülinapomon Csaba és Piros rengeteg sütivel lepett meg, pedig csak egy hónapja ismertek.

Dudás (balról a második) megszerette a rádiós csapatot, Vágó Pirost és Abaházi Csabát. Jakupcsek Gabi vendég volt a reggeli műsorban

Ha ennyire jól érezte magát, akkor vajon miért vált?

– Azért, mert a nyári szabadságom alatt sokat töprengtem: tényleg ez a jövőm? Úgy éreztem, más típusú lehetőségekre vágyom. Hiányzott belőlem az a szenvedély, amely a tizenkilenc évnyi híradózás alatt megvolt. Talán hiányzott a képi kifejezési forma.

Ádám kikérte a legjobb barátai véleményét, csak akkor döntött, amikor mindenki egybehangzóan azt mondta: tovább kell lépnie.

– Utána még három hétig győzködtem magam, mert borzasztóan megszerettem a csapatot. De a zenei kereskedelmi rádiózást befejeztem. Sok tervem van, továbbra is érdekel a média, és új szereplő az életemben a kommunikációs tanácsadás.