Ezekért a fenekekért volt érdemes élni 2015-ben – fotók 18+

Ha valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva egy éven keresztül nem jutott volna internethez, ne aggódjon, 2015 leggömbölyűbb látnivalóit most egy cikkben megnézheti. Szerezzen tudást a nagy magyar fenék helyzetről, vagy csak söpörje le a port emlékeiről a formás popók segítségével!
Ha valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva egy éven keresztül nem jutott volna internethez, ne aggódjon, 2015 leggömbölyűbb látnivalóit most egy cikkben megnézheti. Szerezzen tudást a nagy magyar fenék helyzetről, vagy csak söpörje le a port emlékeiről a formás popók segítségével!

2015-ben sem volt oka panaszra a magyar társadalom azon tagjainak, akik érdeklődést mutatnak a híres magyar hölgyek hátsói iránt. Villantás, pucsítás, nyaralás, edzés - volt rengeteg alkalom, hogy celebnőink megmutathassák a leggömbölyűbb részüket.

Szerencsére vannak, akik tényleg nem fukarkodtak és többször is megörvendeztettek bennünket látványos formáikkal, ennek ellenére és éppen ezért is nehéz lenne megmondanunk, kinek a fenekét láthattuk idén a legtöbbet. Mindenesetre voltak igazán emlékezetes pillanatok, amikért nagyon hálásak lehetünk. Íme néhány felejthetetlen fenék 2015-ből.

A képzeletbeli verseny egyik biztos nyertese Sarka Kata lenne, aki évszaktól függetlenül többször is ledobta a textilt és ezzel jelentősen feldobta a hangulatot. Hajdúné éve főleg a "testépítésről" szólt, így nem csak apró fehérneműben és fürdőruhában, de szűk edzőruhában is láthattuk rengetegszer. A teremben készült felvételek árulkodnak arról, hogy ezekért a formákért bizony nagyon keményen kell dolgozni.

Csodás napok vannak mögöttünk! Köszönjük a szuper szervezést Takács Krisztiánnak! #jovoltittlenni #remelemegyszervisszajovunk #imadtakagyerekekis

Szerző: Sarka Kata, 2015. január 21.

Mai edzésen én Köszi a videót Sónyák Szilvia Fitness Modelledző: Németh Eszter

Szerző: Sarka Kata, 2015. március 5.

Nehéz volt a döntés, hiszen Bódi Sylvi szintén folyamatosan tájékoztatott hátsója állapotáról egy-egy jól sikerült fotóval, így ő is biztos dobogós. A modellnek nem volt nehéz dolga, hiszen az utóbbi időben viszonylag kevésszer volt szüksége a réteges öltözködésre, mivel többnyire a világ csodás tájain szörfözik barátnőjével, általában egy szál fürdőruhában. Köszönjük nekik.

A photo posted by @sylvibodi on

A photo posted by @sylvibodi on

A 2015-ös év egyik legmerészebb, fenékügyileg pedig legemlékezetesebb tévés produkciója volt, amikor a Sztárban sztár egyik adásában Tóth Gabi és Szandi egy-egy feszes dresszben vonaglott egy keveset Shakira és Rihanna közös számára.

Mihalik Enikőn egyszerűen nem lehet hibát találni, ez pedig a popsijára is igaz.

A photo posted by Eniko Mihalik (@mreniko) on

VV Dóriról korábban azt mondta plasztikai sebésze, hogy ő lehetne Magyarország fenéknagykövete. Ezzel mi sem nagyon tudunk vitába szállni.

Have a Nice day Kiss

Nem maradhat le a listáról Vajna Timi sem, aki edzés közben mutatta meg, hogy miért érdemes olyan keményen dolgozni. Nem csak a munka tűnik keménynek, hanem az eredmény is...

A video posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

Lévai Adrienn azt nyilatkozta korábban, hogy nem szereti a ruhás fotósorozatokat, mert ott nem a testén, hanem a ruhán van a hangsúly. Mi nagyon értékeltük ezt a hozzáállást... Meg persze, ezt az ülést is.