Ezek az óriásmellek hírből sem ismerik a szilikont – fotó, videó

A vadító modell sokat köszönhet a plasztikai sebészetnek, de nem azért, amire az ember első blikkre gondolna...
A vadító modell sokat köszönhet a plasztikai sebészetnek, de nem azért, amire az ember első blikkre gondolna...

A szuperdögös német modell a közelmúltban töltötte be a harmadik ikszet. Persze nem ezzel, hanem elképesztő méreteivel szerzett magának hírnevet. Ina-Maria Schnitzer, művésznevén Jordan Carver 168 centi magas és 55 kiló. Derékbősége 60 centiméter, csípője 89, de a lényeg, mellbősége egészen elképesztő: 109 centi!

Ha ehhez hozzávesszük, hogy ezek bizony természetes cickók, és egy csepp szilikon sincs bennük, kijelenthetjük: a kisasszony alighanem világrekorder.

Képeit nézegetve nem meglepő, hogy Jordannek volt már dolga plasztika sebésszel, ami viszont elég váratlan, hogy nem a melleit, hanem az orrát műtette meg.

Közzétette: Jordan Carver2016. február 10.

– Meglepődtem, de egyáltalán nem éreztem fájdalmat. Csupán az a sín zavar, amit két hétig kell majd hordanom – mesélte a szépség a legnagyobb német bulvárlapnak, a Bildnek. Ugyanis hazájában Jordan igazi híresség: modellkedik, jogát oktat, filmekben és klipekben szerepel. Íme egy igazán vicces darabja munkásságának:

Közzétette: Jordan Carver2016. február 15.

A kisasszony egyébként egy Trier nevű német városkában született és érthetetlen módón csak 2010-ben kezdett el modellkedni. Azóta azonban nincs megállás!

Do you care if I smoke? I don't care if I burn... captured by Lawrence Creative Group

Közzétette: Jordan Carver2016. január 10.

Sure I did