Celeb

Ezek a bombázók bizonyítják, hogy nem minden pornós buta – 18+

Bors

Létrehozva: 2016.02.06.

A pornós lányok mind primitív picsák, kettőig se tudnak számolni. Azért is választották ezt a szakmát, mert ott elég jól kinézni meg pucsítani, nem kell gondolkodni. Ez a klisé azokról a lányokról, akik kefélős filmezésre adják a fejüket. Csakhogy, mint minden sztereotípiára, úgy erre is igaz a tétel: nyilván van valami alapja, de mégiscsak igazságtalan.

Íme néhány pornószínésznő annak cáfolatára, hogy mind buta tyúk lenne, akinek a szoláriumbérlete az élete legmaradandóbb olvasmánya.


A most 35 esztendős Joanna Angel még csak 17 éves volt, amikor leérettségizett, majd pikk-pakk alapfokú egyetemi diplomát szerzett angol nyelv és irodalomból. Mellékesen felvette a filmtudomány szakot is, aminek köszönhetően nem csak szereplőként jegyezheti a pornóit, de a forgatókönyveket is ő írja, sőt maga is rendezi őket.

Joanna egyébként nemrégiben amiatt került a híradásokba, hogy ő is kipakolt a James Deen-botrány kapcsán. Mint ismert, a pornószínészt több expartnere is erőszakkal, durva szexuális bánásmóddal vádolta meg, amire Angel is rátett egy lapáttal. „Egy seggfej volt, a legborzasztóbb barát, akit kifoghat egy nő” – állította a tetkós művésznő, akinek 2005-től 2011-ig volt viszonya Deennel.

Elmesélte, hogy a férfi egyszer a hajánál fogva berángatta a fürdőszobába, s a fejét elkezdte belemártogatni a vízzel teli mosdókagylóba, miközben hátulról dugta. Ez először nem volt ellenére, mivel sokat szexeltek durván, azt ugyanis ő is szereti. De amikor már sok volt neki, hiába bökdöste Deent, hogy hagyja abba. „Azt hittem, ott halok meg. Aztán mikor végre abbahagyta, és elbőgtem magam, a padlóra lökött, és azt mondta, pocsék szubmisszív vagyok, unja velem, és inkább megy, és megbasz mást.”

A 34 éves, szőke Lorelei Lee-nek mesterdiplomája van kreatív írásból, amit a New York-i Egyetemen szerzett. Előtte diplomát vett át a San Francisco-i Állami Egyetemen is. Nem mellesleg már több mint 350 pornóban csillogtatta meg tehetségét. A privát kapcsolata nem egyszerű, ugyanis leszbikusnak vallja magát, ugyanakkor egy olyan férfivel házasodott össze, aki eredetileg nőnek született.

A 37 esztendős Shy Love nem csak szexuális értelemben a numerák királynője, ugyanis a könyvelés az eredeti szakmája. Sőt miután megkapta a mesterdiplomáját, nekifeküdt az adójognak, és abból is szerzett egyet. Neve 250 pornófilm stáblistáján tűnik fel, de emellett van egy saját könyvvizsgáló cége is. Egyébként a németországi Wiesbadenben született egy szicíliai származású amerikai katona és egy Puerto Ricó-i nő lányaként. Hétéves koráig Hessen tartomány fővárosában lakott, utána került az Egyesült Államokba.

Michelle Wild: 154-es IQ

Asia Carrerához hasonlóan magas intelligenciájú minden idők talán legismertebb és legnépszerűbb magyar expornósztárja, Michelle Wild. A most 36 éves Vad Katalin a Mensa HungarIQa tesztjét kitöltve adott tanúbizonyságot még több mint 10 éve arról, hogy 154-es az IQ-ja. Ennyi pontot elérni intelligenciateszten az emberek egy százalékának sikerül.

A 42 éves Asia Carrerát úgy tartják számon, mint az amerikai pornóipar egyik legintelligensebb színésznőjét. A német apától és japán anyától származó sztár az Egyesült Államokban született, és gyerekkorától tanult zongorázni. Még a 15-öt sem töltötte be, és már kétszer is felléphetett a New York-i Carnegie Hallban. Aztán 16 évesen meglépett otthonról, mert nem bírta a szülői nyomást, ami a képzést és tanulást illeti. De nem csavarogni meg drogozni ment, hanem a japán Tsuruga városába, ahol a helyi magánfőiskolán tanított angolt.

2003 karácsonya előtt hozzáment Don Lemmon táplálkozástudóshoz és íróhoz, aki 2006 nyarán meghalt autóbalesetben, amikor Asia második gyermekükkel volt terhes. Évek múlva elárulta, hogy emiatt alkoholista lett, de 2010-től aktív tagja az Anonim Alkoholisták szervezetének. Később szült egy harmadik gyereket is, akinek az apja spermadonor, és akit aztán örökbe adott egy baráti párnak. Csakúgy, mint az apja, a két fivére és elsőszülött kisfia, ő is Asperger-szindrómás, így nem meglepő, hogy tagja a magas intelligenciájú embereket tömörítő világegyesületnek, a Mensának. Ugyanis 156-os az IQ-ja.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145665_auto_resized.jpg
origo.hu

Kiderült, hová költözött a kispesti baloldali pénzszivattyú - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27222_resized.jpg?avcount=1713565510
origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17138898_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyermekei is meggyűlölhetik Meghan Markle-t döntései miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143570_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Nyugaton végre megfejtették, miért menekülnek a németek Magyarországra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144892_auto_resized.png
metropol.hu

Tíz orvossal bővült a Szent-Györgyi Albert orvosi díjasok köre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27220_resized.jpg?avcount=1713565510
origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17073172_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713565510
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713565510
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141717_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszűnik a magyarok egyik legkedveltebb csatornája

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142646_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt